Чаши за кафе и чай

470 продукта

Във фабриката за формуляри има няколко гранични въпроса, като например: дизайн или функционалност? (ние знаем и двете!), минимализъм или градска джунгла?, и най-важното: кафе или чай? На този въпрос няма отговор, защото вярваме, че любовта не може да бъде степенувана. А за чая и кафето няма по-добър акомпанимент от красивите съдове. Подходящите чаши придават вкус не само на любимите ви напитки, но и на следобедите и сутрините ви. Във Фабрика за форми имаме за вас тесни и високи чаши за кафе, малки съдове за силно и черно като нощта еспресо, красиви чаши за капучино или плитки и широки чаши за чай. Независимо дали харесвате модерните дизайни, или сте по-привлечени от класиката и белите порцеланови чаши, със сигурност ще намерите нещо, в което кафето и чаят ще имат още по-добър вкус!

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 8
3 бр.Чаши за кафе и чай Cecile 3 бр.

31 лв

Чаши за кафе и чай Cecile 3 бр.

Bloomingville(8)
НовиЧинийка за чаша за кафе Crafted Cotton

21 лв

Чинийка за чаша за кафе Crafted Cotton

Villeroy & Boch
Чаша халба Classic с чинийка

36 лв

Чаша халба Classic с чинийка

Viva Scandinavia(5)
2 бр.Чаши на столче за еспресо Nero 2 бр.

50 лв

Чаши на столче за еспресо Nero 2 бр.

Blomus(6)
Чаша за чай I-Wares Gold с чинийка и лъжичка

100 лв

Чаша за чай I-Wares Gold с чинийка и лъжичка

Seletti(2)
Чаша за чай Zenobia с чинийка

117 лв

Чаша за чай Zenobia с чинийка

Seletti
Чаша за кафе I-Wares Gold с чинийка и лъжичка

79 лв

Чаша за кафе I-Wares Gold с чинийка и лъжичка

Seletti
Чаша за кафе и чай Kintsugi 3

104 лв

Чаша за кафе и чай Kintsugi 3

Seletti(2)
Чаша за кафе Grand Cru Soft с чинийка

53 лв

Чаша за кафе Grand Cru Soft с чинийка

Rosendahl(3)
2 бр.Чаши за кафе или чай Nero 2 бр.

58 лв

Чаши за кафе или чай Nero 2 бр.

Blomus(9)
Чаша за кафе и чай Grand Cru с чинийка

59 лв

Чаша за кафе и чай Grand Cru с чинийка

Rosendahl
3 частиКомплект за чай Pure 3 части

153 лв

Комплект за чай Pure 3 части

Viva Scandinavia
Чаша за кафе или чай PlateBowlCup

18 лв

Чаша за кафе или чай PlateBowlCup

A di Alessi(7)
Чаша за кафе и чай Nordic Kitchen

26 лв

Чаша за кафе и чай Nordic Kitchen

Eva Solo(1)
Комплект чаши за кафе Mix’n’Match

79 лв

Комплект чаши за кафе Mix’n’Match

Rig-Tig(1)
Чаша за чай All-Time

26 лв

Чаша за чай All-Time

A di Alessi(6)
    Чаша за чай All-Time

    26 лв

    Чаша за чай All-Time

    A di Alessi(6)
4 бр.Чаши на столче за еспресо Cécile с чинийки 4 бр.

84 лв

Чаши на столче за еспресо Cécile с чинийки 4 бр.

Bloomingville
Чаша за кафе и чай Kintsugi 1

104 лв

Чаша за кафе и чай Kintsugi 1

Seletti(1)
Чаша за кафе и чай Kintsugi 2

104 лв

Чаша за кафе и чай Kintsugi 2

Seletti
2 бр.Чаши за капучино Nero 2 бр.

62 лв

Чаши за капучино Nero 2 бр.

Blomus(1)
Чаша за кафе и чай Rhombe с чинийка

69 лв

Чаша за кафе и чай Rhombe с чинийка

Lyngby
Чаша за еспресо PlateBowlCup

16 лв

Чаша за еспресо PlateBowlCup

A di Alessi(2)
Показване:

Чаши

Искате ли да допълните посудата си с естетически издържани прибори за сервиране на кафе и чай? Или пък търсите оригинална чаша за кафе за подарък? Тогава сте попаднали на правилното място! Тук ще намерите богат избор от чаши, които ще разкрият още повече вкуса и аромата на любимите ви напитки.

Чаши за кафе и чаша за чай - каква е разликата?

Чаши за чай имат широк ръб и леко разширена, обърната нагоре форма и дръжка, която може да се използва само с един пръст. От друга страна, при чаши за кафеобиколката на ръба е важнакоято трябва да е близка до обиколката на основата. Тези видове чаши имат и по-вертикална по-изправена форма и по-голям ръб с два или три пръста - за два или три пръста. Най-популярните чаши за чай са тези изработени от порцелан - деликатен и тънък материал, който се нагрява бързо, което перфектно подчертава вкуса на чаената инфузия. За разлика от тях чашите за кафе, от друга страна, обикновено са по-дебели и следователно по-тежки, и следователно запазват напитката на желаната температура за дълго време. Всички чаши за чай и кафе обаче имат една обща черта - те са изработени с най-високо качество и имат отличителен дизайн. високо качество на изработката и оригинален дизайн.

Модерни чаши за кафе - за да бъде вкусът на кафето ви още по-добър

Знаете ли, че в зависимост от формата на чашата за кафе и използвания материал едно и също кафе може да има напълно различен вкус в различните чаши? Съдът, в който сервирате тази известна напитка, има огромно влияние върху възприемането на аромата и вкуса. Освен това, всеки вид кафе изисква подходяща чаша или чаша, в която да го сервирате. да го сервирате. Ето защо предлагаме широка гама от чаши за различни видове кафе. Чаши за еспресо се характеризират с малък размер, дебели стени и заоблено дъно.Чашите за еспресо се отличават с малък размер, дебели стени и заоблено дъно, за да запазят напитката дълго време запарена и ароматна. От друга страна, най-добрите чаши за капучиноот друга страна, са изработени от порцеланпорцелан, материал, който поддържа желаната температура на напитката за дълго време, и имат леко начупена форма или се разширяват към върха. Гамата от прибори за сервиране на кафе включва също чаши за латечаши за лате, т.е. Гамата от чаши за кафе не би била пълна без чаши за лате, т.е. кафеени напитки, сервирани във високи чаши с вместимост 250-300 ml. Този тип кафе не само има страхотен вкус, но и изглежда чудесно. Този тип кафе не само има страхотен вкус, но и изглежда чудесно, особено когато е сервирано в естетически издържана чаша. Кафе, приготвено във висококачествена кафеварка кафемашина или кафеварка и поднесено в красива чаша и поднесено в красива чаша, ще направи всяка сутрин или почивката след тежък работен ден много по-приятна.

Чаши за чай - стилен начин за сервиране на есенциална напитка

Хубавата, ароматна чаша чай заслужава добър акомпанимент, т.е. подходяща чаша за чай. чаша или чаша. Обичаната напитка има много по-добър вкус, когато се сервира в елегантен съд, изработен от в елегантен съд, изработен от висококачествени материали. Най-популярни са порцелан и керамичниса най-популярни, но нашият асортимент включва и необичайни модели, изработени от фаянс, стъкло или дори теракота! от фаянс, стъкло и дори теракота! Какъв цвят да изберете? Бели чаши са най- универсални и класически.но ще намерите широка гама в различни цветове - както обикновени, така и с привличащи вниманието декорации. Както обикновени, така и с поразителна, привличаща вниманието украса. Сервиран в красива чаша, чаят, приготвен в запарка ще направи прекарването на време с любимите ви хора или релаксацията с любимата ви книга, телевизионен сериал или филм още по-приятна.

Чинийки за чай - практични и елегантни

Без какво не може една чаша за чай или кафе? Чинийка! Ето защо предлагаме широка гама от чинийки чинийки които се предлагат в в различни размери и цветове, модерни и традиционни, изработени от различни материали: порцелан, керамика, метал и дори дърво.! Чинии трябва да подхождат на чашите, тогава целият комплект ще изглежда страхотно. Те обаче могат да се използват не само като поставки за чаши. Перфектно Те са идеални и за сервиране на малки деликатеси.като например малки деликатеси.

Красиви комплект чаши за кафе или чай е най-добрият начин да поднесете ароматната, пареща напитка по стилен и естетически издържан начин. Убедени сме, че от нашия богат избор на чаши и чинийки ще можете да комплектовате комплект, който е идеален както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки