Държачи и поставки за тоалетна хартия

147 продукта

Могат ли поставките за тоалетна хартия да се превърнат в интериорна декорация? Със сигурност! Особено ако някои от тях са хумористични или са създадени от известни дизайнери. Монтирани на стената или свободно стоящи, с изтънчени, необичайни форми или, напротив, семпли и елегантни. Поставките и държачите за тоалетна хартия са детайли, които заедно с другите аксесоари определят характера на банята. Важно е да ги изберете внимателно, така че цялостният дизайн на помещението да бъде последователен и добре обмислен. Когато избирате държач или поставка за тоалетна хартия, обърнете внимание на неговия стил, форма, изработка и функционалност. В нашия магазин ще намерите както предложения за дръжки, които са част от по-големи колекции, така и оригинални единични модели. Широката гама от форми и дизайни предлага по нещо подходящо за всеки интериор. Вижте пълното описание

Показване:
1 от 3
Закачалка за тоалетна хартия Brick вертикални хром

348 лв

Закачалка за тоалетна хартия Brick вертикални хром

Decor Walther
Закачалка за тоалетна хартия Brick хром

557 лв

Закачалка за тоалетна хартия Brick хром

Decor Walther
Поставка за тоалетна хартия Bin хром

455 лв

Поставка за тоалетна хартия Bin хром

Decor Walther
Държач за тоалетна хартия Brick хром

330 лв

Държач за тоалетна хартия Brick хром

Decor Walther
НовиПоставка за тоалетна хартия Decor Walther 55 см хром

455 лв

Поставка за тоалетна хартия Decor Walther 55 см хром

Decor Walther
Закачалка за тоалетна хартия Cap хром

638 лв

Закачалка за тоалетна хартия Cap хром

Decor Walther
НовиЗакачалка за тоалетна хартия Decor Walther хром

296 лв

Закачалка за тоалетна хартия Decor Walther хром

Decor Walther
НовиДържач за тоалетна хартия Decor Walther двоен хром

313 лв

Държач за тоалетна хартия Decor Walther двоен хром

Decor Walther
НовиДържач за тоалетна хартия Decor Walther единичен хром

249 лв

Държач за тоалетна хартия Decor Walther единичен хром

Decor Walther
Поставка за тоалетна хартия Paper Natural с кошница

106 лв

Поставка за тоалетна хартия Paper Natural с кошница

House Doctor(6)
Държач за тоалетна хартия Linea полиран

163 лв

Държач за тоалетна хартия Linea полиран

Zack
Показване:

Свободностоящи държачи

Чудесно, ако цените свободата да премествате поставката за хартия от едно място на друго и ако в банята ви не липсва място за аксесоари. Свободностоящите държачи са удобен и естетически издържан начин за съхранение на тоалетна хартия - обикновено побират повече от една ролка хартия, почистват се лесно и не изискват сглобяване. Изборът на формата им зависи от вас - геометричните, правоъгълни елементи от неръждаема стомана ще изглеждат чудесно в модерни и индустриални бани, докато пластмасовите стойки ще работят добре там, където властва класическият стил. Свободностоящите поставки за тоалетна хартия могат да се комбинират с поставка за четка за тоалетна, за да се получи едно наистина практично и ефектно допълнение.

Стенни държачи

Прости и функционални, те се монтират на стената с дюбели или монтажно лепило. Основното им предимство е, че спестяват място, както и подходящият профил на държача, който не позволява ролката хартия да падне на пода. Тези, изработени от полирана стомана, са много елегантни и ще бъдат акцент във всяка традиционно декорирана баня. Можете да избирате между единични и двойни държачи, които могат да побират две ролки хартия. Тези, които предпочитат по-смели решения, вероятно ще харесат дръжките с котешка глава или "космическите" дизайни, които също можете да намерите в нашия магазин.

Изтънчени форми

Какво ще изберете: модерни, минималистични форми, като например дръжката с форма на триъгълник, или органичните, обтекаеми форми на листа, които преобладават в колекцията аксесоари за баня Sense? Какъвто и да е отговорът ви, можете да разчитате на продукти с най-високо качество, изработени от метал, дърво или 100% възобновяема пластмаса на растителна основа. Важно е да се отбележи, че дори и най-необичайните форми на артикулите, които ще откриете в нашия магазин, не влияят на тяхната функционалност - така че когато избирате държач за тоалетна хартия с форма на лист, можете да сте сигурни, че декоративното листо е подвижен елемент, който не само не позволява на ролката хартия да падне от държача, но и дискретно я скрива от погледа на потребителя.

Вечна простота

Универсалните, семпли държачи и стойки за тоалетна хартия, с геометрични или цилиндрични форми, свободно стоящи или монтирани на стена, се вписват идеално както в модерния, така и в традиционния интериор. Изработени от висококачествен метал, те са издръжливи и практични. Гланцирани или матирани, те се адаптират към вкусовете на различните потребители. Благодарение на страхотния дизайн дори стоманените стойки и дръжки изглеждат леки и елегантни, а прецизното покритие ги прави приятни за използване.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки