Пръстени за салфетки

19 продукта

Когато сервирате вкусна храна, не забравяйте едно важно допълнение - шик. Добрият дизайн възбужда апетита, както знаем твърде добре! Ето защо, ако искате да подготвите маса за специален повод, трябва да запомните няколко основни елемента: елегантен покривка за маса, салфетки от плат и пръстени за салфетки.

Пръстените за салфетки имат предимно декоративна функция. Те държат салфетки в спретнато и практично руло, като предотвратяват размотаването им. Пръстените за салфетки се предлагат във всевъзможни форми - във Fabryka Form ще намерите дори такива, които наподобяват завити палмови листа! Ако искате трапезата ви за Бъдни вечер или Великден да изглежда изключително празнично, пръстените за салфетки са абсолютно задължителни.

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 1
4 бр.Пръстени за салфетки Bloomingville злато 4 бр.

47 лв

Пръстени за салфетки Bloomingville злато 4 бр.

Bloomingville(1)
Пръстен за салфетки Winter Collage Accessoires

Нова цена:14 лв 
Стара цена:15 лв Отстъпка:-7%

Пръстен за салфетки Winter Collage Accessoires

Villeroy & Boch
4 бр.Пръстени за салфетки Swirl 4 бр.

104 лв

Пръстени за салфетки Swirl 4 бр.

Philippi
6 бр.Пръстени за салфетки Love 6 бр.

54 лв

Пръстени за салфетки Love 6 бр.

Guzzini
Пръстен за салфетки Maria бял

73 лв

Пръстен за салфетки Maria бял

Rosenthal
2 бр.Пръстени за салфетки Tannenbaum 2 бр.

41 лв

Пръстени за салфетки Tannenbaum 2 бр.

Philippi
4 бр.Пръстени за салфетки Cybelle 4 бр.

57 лв

Пръстени за салфетки Cybelle 4 бр.

Bloomingville
Пръстен за салфетки MetroChic Gifts

48 лв

Пръстен за салфетки MetroChic Gifts

Villeroy & Boch
Пръстен за салфетки Amazonia Gifts

48 лв

Пръстен за салфетки Amazonia Gifts

Villeroy & Boch
4 бр.Пръстени за салфетки Mistle античен месинг 4 бр.

79 лв

Пръстени за салфетки Mistle античен месинг 4 бр.

House Doctor
4 бр.НовиПръстени за салфетки Kind 4 бр.

33 лв

Пръстени за салфетки Kind 4 бр.

House Doctor
Показване:

Елегантните прибори и вкусните ястия не са достатъчни, ако искате да подготвите среща на масата на най-високо ниво. За да създадете специална атмосфера по време на хранене, си струва да заложите и на оригинални и впечатляващи аксесоари, като например: свещници,вази, поставки за салфетки или пръстени за салфетки. Последните, известни още като пръстени за салфетки, са малки детайли, които могат да направят голямо впечатление на гостите и членовете на домакинството.

Пръстени за салфетки - солидна изработка и оригинален дизайн

В нашия асортимент ще намерите пръстени за салфетки на много известни марки, изработени от различни материали. Пръстените за салфетки от кост са идеалното допълнение към рустикалния стил, докато пръстените от месинг ще изглеждат прекрасно на маса с ретро,
блясък или скандинавска посуда. От друга страна, пръстените за маса, изработени от неръждаема стомана, могат да се превърнат в истинска "точка над i" на парти, декорирано в модерен стил. Елегантните, лъскави аксесоари от този вид изглеждат впечатляващо както върху бели, така и върху цветни покривки. покривки за маса. Предлагаме и пръстени за салфетки от колекцията Banana Family - чудесен вариант за аксесоар за масата, която е специално подготвена за детски рожден ден или за непринудена вечеря с приятели. Сред предложенията ще откриете и пръстени за салфетки, които са особено подходящи за специални поводи като вечеря на Бъдни вечер или вечеря на Коледа. Мотивът с панделка или палмово листо ще изглежда перфектно на маса, подредена с червена или тъмнозелена покривка.

Пръстени за салфетки, идеални за много поводи - ще ги откриете във Фабриката за форми

Тези пръстени за салфетки ще ви позволят да покажете както салфетки от плат салфетки, както и хартиени салфетки. Подготвили сме предложения за продукти в много форми - както кръгли, така и леко заоблени квадрати и неправилни, благодарение на които лесно можете
да изберете артикул, адекватен на вашите очаквания. Можете да закупите пръстени за салфетки в комплекти, опаковани по два, четири или дори шест броя. Ако вече сте избрали салфетки и халки за салфетки за вашата маса, помислете и за избора на поставка за салфетки. Това е добър спасителен пояс за гостите, които вече са използвали салфетката си и имат нужда от такава, за да избършат лицето или ръцете си. В нашия асортимент ще намерите салфетки, които да подхождат на много стилове. Изберете функционални аксесоари и организирайте елегантно парти, така че всеки гост да се почувства като в елегантен ресторант във вашия дом или градина.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки