Дозатори за сапун

168 продукта

Дозаторите за течен сапун все повече заместват традиционните съдове за сапун. При избора на конкретен модел си струва да заложите на качеството, което ще осигури дълго и удобно използване на дозатора, както и на атрактивния дизайн, който съответства на стила на банята. Важни са както материалът, от който е изработен диспенсърът за сапун, така и начинът му на монтаж. Свободностоящ Второто съображение е видът на диспенсъра. Второто съображение е изборът на вида на дозатора. Традиционен (с помпа) или автоматичен? А цветът? Сребърен, бял или може би черен?

Дозаторът за сапун е част от по-голямо цяло, каквото е подредбата на банята. Тези, които се предлагат във Fabryka Form, обикновено принадлежат към една колекция - като вземем решение за такава, лесно можем да постигнем хармония в интериора на банята. Нашите дозатори за сапун могат да се използват и за нанасяне на шампоан, душ гел и дори течност за миене на съдове.

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 3
НовиДозатор за сапун Aurora

42 лв

Дозатор за сапун Aurora

Bloomingville
  • Нови
    Дозатор за сапун Aurora

    42 лв

    Дозатор за сапун Aurora

    Bloomingville
НовиДозатор за сапун Inoa 14 см

65 лв

Дозатор за сапун Inoa 14 см

Bloomingville
НовиБезконтактен дозатор за сапун Simplehuman 266 мл бял

222 лв

Безконтактен дозатор за сапун Simplehuman 266 мл бял

Simplehuman
Дозатор за сапун Tube хром

296 лв

Дозатор за сапун Tube хром

Decor Walther
Дозатор за сапун Tube стенен хром

436 лв

Дозатор за сапун Tube стенен хром

Decor Walther
НовиДозатор за сапун Edga черен

51 лв

Дозатор за сапун Edga черен

House Doctor
НовиДозатор за сапун Easystore Luxe стоманен

58 лв

Дозатор за сапун Easystore Luxe стоманен

Joseph Joseph
Дозатор за сапун Bloomingville стъкло в шарка рибена люспа

41 лв

Дозатор за сапун Bloomingville стъкло в шарка рибена люспа

Bloomingville(3)
Диспенсър за сапун или лосион Eva Solo

129 лв

Диспенсър за сапун или лосион Eva Solo

Eva Solo(14)
Дозатор за сапун Birillo бял

80 лв

Дозатор за сапун Birillo бял

Alessi(18)
Дозатор за сапун Birillo малък бял

72 лв

Дозатор за сапун Birillo малък бял

Alessi(2)
Дозатор за сапун Splash

47 лв

Дозатор за сапун Splash

Zone Denmark
Дозатор за сапун и течност Tower бял

54 лв

Дозатор за сапун и течност Tower бял

Yamazaki(2)
Показване:

Монтиран на стена или свободно стоящ?

Спестяване на място

Ако разполагате с ограничено пространство на плота в банята или под душа, по-добро решение е монтиран на стената диспенсър. Този тип диспенсъри обикновено имат рационален, минималистичен вид и благодарение на това, че са изработени от класическия материал неръждаема стомана, се вписват както в традиционен, така и в модерен интериор. Те ще ви позволят да спестите място в банята си, а изработката им от материали с най-високо качество ще гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба.

Свобода на движението

Свободно стоящи дозатори са идеални, ако разполагате с малко повече пространство в края на умивалника или плота на банята или ако цените свободата да премествате изделието според нуждите си. Сред свободностоящите диспенсъри ще откриете модели, изработени от пластмаса, в много цветове, с допълнителни елементи, като контейнер за сапун или памучни вати или чаша за четки за зъби. Предлагаме също така дозатори за сапун, които децата ще използват с удоволствие, и класически метални варианти, които ще задоволят всеки минималист.

С помпа или автоматично?

Универсален избор

Дозаторът за сапун с помпа е универсален избор за банята или кухнята. Важното е, че в предлаганите в нашия магазин дозатори ще откриете - освен традиционните - и такива модели, при които помпеният механизъм е скрит в корпуса. Това е естетическо и практично решение. Ако сте загрижени за околната среда, изберете диспенсър с помпа за разпенване на сапун, който ви позволява да използвате до 75% по-малко течност.

Модерно и хигиенично решение

Дозатори за сапун без докосване е ултрамодерно и изключително хигиенично решение, което ви позволява да дозирате сапун, шампоан или душ гел, без да докосвате диспенсъра. Вграденият сензор за движение (фотоклетка) ще гарантира, че точното количество козметичен продукт се дозира директно от ръката. Дизайнът без докосване означава по-голяма хигиена, а автоматичното дозиране на течността е удобно за използване.

Голям или малък?

Стандартната вместимост на дозатора е 250-300 ml

Стандартната вместимост на диспенсера за сапун е 250 или 300 ml - достатъчна, ако контейнерът се използва от малко семейство. Ако обаче семейството ви е по-голямо, често имате гости или търсите елегантен диспенсър за сапун за офиса, тогава е по-добре да изберете нещо с вместимост 300 ml и повече. Големият контейнер ще работи по-добре и за душ гел, шампоан или течност за миене на съдове. В допълнение към вместимостта си струва да проверите дали диспенсърът има неплъзгаща се основа, добре оформен чучур, прозрачни части за проверка на нивото на течността и широк отвор за лесно пълнене.

Метален или пластмасов?

Стоманата подхожда на модерния интериор

Дозаторите от неръждаема или матирана стомана са особено подходящи за модерни бани в минималистичен или лофт стил. Благодарение на изпълнението им от благороден метал те се поддържат лесно чисти, а деликатният блясък или изисканото матово покритие допринасят за елегантността им. Също толкова стилни са и много популярните черните дозатори за сапун също са много популярни.

Пластмасовият диспенсър е универсално решение

В зависимост от формата или цвета си пластмасовите диспенсъри подхождат както на модерния, така и на традиционния интериор. Цветни, удобни за ползване, понякога в изненадващи форми, те ще бъдат акцент, който ще стопли всяка баня. Дозаторите за сапун, които ще намерите във Factory Form, са изработени от висококачествена пластмаса, която е устойчива на счупване и безопасна за употреба.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки