Сушилници за пране

18 продукта

Могат ли домакинските задължения, като например прането, да бъдат бързи и приятни? Чудеса няма, но има сушилни за пране и това е доста близо до целта. Сушилните за дрехи в нашата гама ще ви позволят да окачите и изсушите прането си по удобен начин. Ще откриете както стоящи на балкона сушилни, така и сушилни за окачване, включително разтегателни, а също и линии за пране и скоби.

А може би предпочитате да сушите прането си в градината? Разгледайте нашата селекция от градински сушилни. А ако искате да направите гладенето по-приятно, разгледайте нашите дъски за гладене, където ще намерите селекция от здрави и практични решения, които правят гладенето бързо и ефективно.

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 1
Връв за сушене на дрехи Brabantia с обтегач

27 лв

Връв за сушене на дрехи Brabantia с обтегач

Brabantia
Сменяем кабел за градински простор Brabantia

36 лв

Сменяем кабел за градински простор Brabantia

Brabantia(2)
Кошница за щипки за пране Premium

26 лв

Кошница за щипки за пране Premium

Brabantia
Калъф за сушилня WallFix

41 лв

Калъф за сушилня WallFix

Brabantia
Калъф за сушилня Brabantia за модели Lift-O-Matic и SmartLift

46 лв

Калъф за сушилня Brabantia за модели Lift-O-Matic и SmartLift

Brabantia
Показване:

Сушилня за пране, монтирана на тавана, разтегателна или може би стоящ модел? Сушилните за пране се различават по размер, монтаж и предназначение, но едно нещо е сигурно. Те са основен аксесоар, без който не бива да се лишава нито едно домакинство. Разгледайте нашата гама от сушилни за пране.

Широк избор от сушилни за пране

Сушенето на дрехи, спално бельо или кърпи ще бъде много по-бързо и удобно, ако се снабдите с подходящо подбрана според нуждите ви сушилня. Ето защо Fabryka Form не може да пропусне широката гама от сушилни за пране. Таванна сушилня за баня, градинска сушилня за пране или висяща сушилня са само някои от нашите предложения, които благодарение на специалния си дизайн улесняват окачването на мокрото пране и го изсушават перфектно по всяко време на годината.
В нашия асортимент ще откриете богат избор от сушилни Brabantia, които със сигурност ще отговорят на очакванията ви както по отношение на изработката, така и на функционалността. Какви модели сушилни предлага марката Brabantia, известна с производството на полезни аксесоари за домакинството? Сред тях са градинската сушилня за пране, стоящата сушилня за пране или линията за пране.

Градинска сушилня за дрехи - голяма, здрава и издръжлива

Градинската сушилня задрехи наподобява на външен вид голям чадър, тъй като е изградена с дълга стрела, в края на която има широки, сгъваеми рамена. Такава сушилня за дрехи за градината е изключително функционално решение, което ни позволява да сушим едновременно наистина големи количества дрехи, спално бельо или кърпи.
Тук е добре да добавим, че всички сушилни за градина, предлагани във Fabryka Form, са изработени от висококачествени материали, устойчиви на влага, високи и ниски температури и слънчева светлина.

Свободностояща сушилня за пране - защо си заслужава да имате такава в дома си?

Свободностоящата сушилня за пране е моделът, който изглежда е най-популярен, въпреки че трябва да се каже, че много хора избират и сушилни за таван или за окачване, защото те заемат малко място и са идеални дори в малки бани. Ако обаче квадратурата на вашата къща или апартамент ви позволява свободно да поставите свободностояща сушилня, няма какво да се чудите - такава сушилня за пране е идеалният избор за вас! Този тип сушилни за пране не само могат да поберат наистина големи количества пране, но и могат да бъдат поставени навсякъде - в апартамента, на балкона, терасата или в градината.

Асортиментът ни от свободностоящи сушилни включва разнообразни модели с различни форми и размери - от разтегателни и сгъваеми варианти до вертикални сушилни, които заемат съвсем малко място.

Балконни сушилни, които могат да бъдат монтирани от външната или вътрешната страна на балконския парапет за броени мигове, сгъваеми, монтирани на тавана сушилни... Броят на сушилните, с които разполагаме, няма граници! Убедени сме, че ще откриете идеалния модел за вас. Не забравяйте да купите заедно с него и скоби, за да не бъдат издухани дрехите или кърпите ви дори от силен вятър.
Като говорим за сушилници, може би ще се заинтересувате от широката ни гама дъски за гладене. Тук ще намерите голям избор от функционални дъски за гладене и аксесоари, които да направят гладенето по-лесно и по-ефективно.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки