ДОСТАВКА + ПЛАЩАНЕ

Поръчаните продукти се опаковат от усмихнат служител на FormAdore с необходимото внимание, така че да достигнат до Вас не само бързо, но и безопасно. Повечето поръчки се изпълняват в рамките на 24 часа, но поради разнообразието на предлаганите продукти някои от тях трябва да бъдат внесени директно от производителя, което се отразява на датата на изпращане. Срокът за доставка в работни дни е посочен до описанието на всеки продукт, което дава приблизителна оценка за времето от момента на подаване на поръчката до предаването на пратката за транспортиране.

ДОСТАВКА

Продуктите, поръчани в магазин FormAdore, могат да бъдат доставени до Вас по следните начини:

 • Еконт - доставка до посочен адрес (куриер)
 • Еконтомат - доставка до събирателен пункт

 • Поръчки на стойност над 100 BGN се изпращат безплатно.

  За поръчки до 100 BGN цената на доставката е 10.00 BGN.

  Доставка с куриер - Еконт доставя пратките в рамките на 2 работни дни от получаването им на територията на България в часовият диапазон между 8 и 17ч. Куриерът ще направи два опита за доставка и ако получателят не е на посочения адрес, пратката ще бъде пренасочена към друго мястото, където се очаква отговор от клиента в продължение на 7 дни.

  Доставка до Еконтомат - пратките чакат за получаване 7 дни, след което се връщат. Ще получите известие по имейл, след като Вашата пратка пристигне в избраната точка за доставка.

  Ако по технически причини се наложи да изпратим поръчката Ви на отделни пратки, ще бъдете таксувани за доставка само веднъж.

  ПЛАЩАНЕ

  В магазина на FormAdore може да заплатите поръчаните продукти по няколко начина:

  С кредитна карта - след като потвърдите поръчката си и изберете плащане с кредитна карта, ще бъдете пренасочен(а)и към защитена страница на системата за оторизация на платежни карти, където чрез попълване на формуляра картата Ви ще бъде таксувана с дължимата сума. Поддържат се следните карти (дебитни или кредитни): VISA и Master Card.

  PayPal - след като влезете в системата на PayPal, можете безопасно и удобно да платите само с няколко кликвания, без допълнителни такси. Известната система с глобално покритие гарантира най-високо ниво на сигурност.

  Наложен платеж - плащате с карта или в брой при получаване на пратката от куриера.

  Класически банков превод - заплащате поръчката със стандартен банков превод към сметката на FormAdore. За да можем да идентифицираме Вашето плащане, моля напишете номера на поръчката в заглавието на банковия превод. Можете да го откриете в имейла за потвърждаване на поръчката.

  Номер на банкова сметка на фирма FORMADE, която управлява магазин FormAdore:

  mBank SA
  IBAN PL18 1140 1010 0000 5492 2600 1024
  BIC BREXPLPWXXX
  FORMADE
  Marszałkowska 34/50
  00-554 Warszawa, PL

  Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки