ВРЪЩАНЕ + РЕКЛАМАЦИЯ

Продуктите, предлагани във FormAdore, са внимателно подбрани, 100% оригинални артикули. Надяваме се, че закупените продукти ще служат на клиентите ни дълги години, но ако поръчаният продукт не отговаря на Вашите очаквания, Ви гарантираме възможността да върнете продукта, без никакви проблеми в рамките на 30 дни от датата на покупката.

За да извършите връщане, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти в рамките на 30 дни от датата на доставка на продукта, където ще получите инструкции и адрес, на който да го изпратите обратно.

Продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалното си и неизползвано състояние, в оригиналната кутия и с цялата документация, части и аксесоари, за да се гарантира пълно възстановяване на сумата. В първоначалната си и неизползвано състояние означава, че по продукта няма драскотини, следи или дефекти, че няма следи от употреба или износване по продукта, етикетите или кутията, и че продуктът не трябва да е променян по никакъв начин. Не можем да приемем връщане на продукт, по който има признаци, че е бил използван.

Връщането ще бъде обработено веднага след като върнатите продукти бъдат проверени и приети. За поръчки, платени с кредитна/ дебитна карта, възстановената сума ще бъде изпратена на клиента в рамките на 10 дни. Времето за обработка може да варира в зависимост от доставчика на Вашата кредитна карта. Поръчките, платени чрез PayPal или банков превод, ще бъдат възстановени по първоначалната сметка.

Клиентът връща продукта, като покрива разходите за доставка до пункта за получаване.

За да направите рекламация, моля свържете се с нашият отдел за обслужване на клиенти: info@formadore.bg

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки