Албуми за снимки

54 продукта

Снимки от детството, снимки от важни събития и пътувания са нашата лична хроника на най-големите ни победи и понякога на най-големите ни модни провали. Не забравяйте обаче, че всичко се връща, може би смущаващите снимки от миналото днес могат да докажат усета ви за тенденции? Така че не се колебайте, а просто проявете снимките си! Дали става дума за 10x15, 13x18 или 15x21 см - няма значение, при нас със сигурност ще намерите подходящия фотоалбум за всеки формат. Повярвайте ни на думата: няма шанс да прегледате всичките си снимки, съхранявани на компютъра, но има голяма вероятност да прегледате албума или книгата за спомени много повече пъти. Можете да изберете фотоалбум с лепенки, традиционен албум с джобове, дори кутия за снимки. Със сигурност ще намерите нещо, което да ви допадне!

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 1
Фотоалбум Memories

81 лв

Фотоалбум Memories

Design Letters(1)
    Фотоалбум Memories

    81 лв

    Фотоалбум Memories

    Design Letters(1)
Стикери за снимки Printworks

17 лв

Стикери за снимки Printworks

Printworks(1)
48 бр.Ъглови стикери за снимки Printworks черни 48 бр.

17 лв

Ъглови стикери за снимки Printworks черни 48 бр.

Printworks
Фотоалбум Classic Event булчински

69 лв

Фотоалбум Classic Event булчински

Semikolon
Фотоалбум Printworks Happy Times

105 лв

Фотоалбум Printworks Happy Times

Printworks
Фотоалбум Uni Classic булчински XL

167 лв

Фотоалбум Uni Classic булчински XL

Semikolon
Показване:

Албуми и кутии за снимки

В нашия магазин ще откриете различни видове фотоалбуми: традиционни фотоалбуми с джобове, черни фотоалбуми в ретро стил, в които снимките са прикрепени със специални стикери за ъглите, както и сгъваеми фотоалбуми, завързани с очарователна панделка.

Експертни съвети

Интересна алтернатива на албумите са декоративните кутии за снимки, които също работят добре като начин за съхранение на снимки.

Предлагаме ви албуми и кутии за снимки на немската марка Semikolon, известна със семплия си дизайн и богата цветова гама. Специално разработената цветова система позволява колекцията да се разширява непрекъснато с нови продукти: тетрадки, папки, папки. В резултат на това продуктите на компанията образуват хармонични комплекти, които ще оцените напълно, когато ги представите на рафта или в стъклен шкаф.

Сред фотоалбумите, предлагани от нашия магазин, ще откриете както големи, ръчно шити албуми, с корици, тапицирани с плат в нежни десени и пастелни цветове, така и по-малки модели, фотоалбуми за снимки с размер 10 х 15 см и кутии, снабдени с капак с панделка и прозорче за любимата ви снимка. Предимството на представените тук продукти е, че те се предлагат в широка гама от цветове и размери, което ви позволява да създадете личен фотоархив с единен дизайн.

Полезни аксесоари ще бъдат ъгловите стикери, които ви позволяват да фиксирате снимките си в традиционните залепени фотоалбуми. Те се предлагат в черно, златисто и кремаво, така че да могат да се съчетаят с всеки от наличните албуми. Нашите албуми разполагат и с допълнителни джобове за съхранение на филми, фотодискове или малки сувенири.

Експертни съвети

Когато избирате албум, обърнете внимание на качеството на изработката - все пак той трябва да издържи години!
Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки