Свещници

756 продукта

Има много начини да създадете подходящо настроение в интериора, но опитът ни показва, че най-лесният начин е свещникът! Ето защо асортиментът от свещници в магазин Form Factory е изключително богат - със сигурност ще намерите нещо по ваш вкус. Ако мечтаете за атмосфера на вечеря на свещи, изберете дълги свещници, за предпочитане с няколко рамена. Търсите ли фина декорация? Потърсете държачи за чай или стенни свещници.

Предлагаме както фини стъклени свещници (включително елегантни кристални свещници), така и модерни метални свещници. А ако търсите аксесоари, с които да превърнете терасата си в уютно гнездо, фенерите или лампионите са най-добрият вариант. Сребърни, златни, черни... има от какво да избирате.

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 13
Фенер свещник Calma

50 лв

Фенер свещник Calma

Blomus(2)
  Фенер свещник Calma

  50 лв

  Фенер свещник Calma

  Blomus(2)
5 частиСвещник Lichtermeer 5 части

104 лв

Свещник Lichtermeer 5 части

Philippi(6)
Лампион за свещи Raeder къща за гости

33 лв

Лампион за свещи Raeder къща за гости

Raeder(3)
НовиСвещник Seyara стенен злато

58 лв

Свещник Seyara стенен злато

Bloomingville
2 бр.НовиСвещници за чаени свещи Clarice 2 бр.

27 лв

Свещници за чаени свещи Clarice 2 бр.

Bloomingville
НовиСвещник за чаена свещ Marjun 11 см

27 лв

Свещник за чаена свещ Marjun 11 см

Bloomingville
НовиСвещник за чаена свещ Dinah 12 см

21 лв

Свещник за чаена свещ Dinah 12 см

Bloomingville
НовиСвещник Trianon стенен 41 см злато

96 лв

Свещник Trianon стенен 41 см злато

Bloomingville
НовиСвещник Florentin висящ

52 лв

Свещник Florentin висящ

Bloomingville
 • Нови
  Свещник Florentin висящ

  52 лв

  Свещник Florentin висящ

  Bloomingville
НовиСвещник за класическа свещ Souri 15,5 см

48 лв

Свещник за класическа свещ Souri 15,5 см

Bloomingville
2 бр.НовиСвещници Bernie 2 бр.

73 лв

Свещници Bernie 2 бр.

Bloomingville
 • 2 бр.Нови
  Свещници Bernie 2 бр.

  73 лв

  Свещници Bernie 2 бр.

  Bloomingville
НовиСвещник за чаена свещ Cathie 11 см

27 лв

Свещник за чаена свещ Cathie 11 см

Bloomingville
НовиСвещник Haydn

39 лв

Свещник Haydn

Bloomingville
 • Нови
  Свещник Haydn

  39 лв

  Свещник Haydn

  Bloomingville
НовиСвещник за чаена свещ Marjun 16 см

39 лв

Свещник за чаена свещ Marjun 16 см

Bloomingville
3 бр.НовиСвещници Eloisa метални месинг 3 бр.

106 лв

Свещници Eloisa метални месинг 3 бр.

Bloomingville
НовиСвещник за класическа свещ Ilise травертин 10 см

48 лв

Свещник за класическа свещ Ilise травертин 10 см

Bloomingville
НовиСвещник за класическа свещ Grab черен

33 лв

Свещник за класическа свещ Grab черен

House Doctor
НовиСвещник Soufian 7 см

35 лв

Свещник Soufian 7 см

Bloomingville
 • Нови
  Свещник Soufian 7 см

  35 лв

  Свещник Soufian 7 см

  Bloomingville
НовиСвещник за класическа свещ Biancha метален 15 см месинг

52 лв

Свещник за класическа свещ Biancha метален 15 см месинг

Bloomingville
НовиСвещник за класическа свещ Sayeda

25 лв

Свещник за класическа свещ Sayeda

Bloomingville
НовиСвещник за класическа свещ Lavinia

27 лв

Свещник за класическа свещ Lavinia

Bloomingville
НовиСвещник Izma метален черен

193 лв

Свещник Izma метален черен

Bloomingville
НовиСвещник за класическа свещ Raag 26 см зелен

64 лв

Свещник за класическа свещ Raag 26 см зелен

House Doctor
НовиЛампион за свещи Lander ратанов 32 см

96 лв

Лампион за свещи Lander ратанов 32 см

Bloomingville
НовиЛампион за свещи Malda 21 см

58 лв

Лампион за свещи Malda 21 см

Bloomingville
НовиСвещник за класическа свещ Raag 16 см жълт

39 лв

Свещник за класическа свещ Raag 16 см жълт

House Doctor
2 бр.Зареждане на маслена лампа Hygge & Viva 2 бр.

20 лв

Зареждане на маслена лампа Hygge & Viva 2 бр.

Rig-Tig(5)
Фенер свещник Luisiana XXL

293 лв

Фенер свещник Luisiana XXL

Philippi(1)
Показване:

Когато са поставени в интериора, свещниците и свещите създават специална атмосфера. Сиянието на свещите внася в помещението романтична атмосфера и топло, блажено настроение, но те са трудни за използване без подходящ свещник.

Свещници и свещи - лесен начин за създаване на атмосфера в дома

Поставките за свещи ви позволяват да се обградите с приятна светлина от свещи. Горящите свещи, изложени в атрактивен свещник, създават усещане за усещане за топлина и сигурност и ни въвеждат в блажено настроение, като правят интериора атмосферен и уютен. Фабрика за форми предлага богат избор от тези декорации. Ще намерите както свещници за дълги свещи, както и за тиалайтс, многорамкови и единични, висящи и стоящи, модерни свещници, или продукти в бляскав стил. Декорациите се различават по материал, цвят и дизайн, така че можете да лесно да намерите свещник както за класическа всекидневна, така и за модерна спалня. Изборът е наистина голям и със сигурност ще изберете нещо подходящо за вас. Разгледайте нашата селекция от свещници, за да да внесете разнообразие и уютна атмосфера в дома си.

Стъклени, метални или дървени свещници?

Предлагаме богат избор от свещници, които се различават по дизайн и материал. Стъклени свещници удоволствие елегантен и изтънчен характер. Те перфектно подчертават декора както на класически, така и модерни интериори.Те придават уют и атмосфера на всеки интериор. Стъклени полилеи свещници показват по впечатляващ начин поставените в тях свещи, които се разпръскват, особено след като се стъмни, красива, трептяща светлина на пламъка. Този ефект ще бъде още по-ефектен, ако оборудвате интериора си с кристален свещниккоято блести, отразява и пречупва пламъка на свещта върху стъклото по красив начин.

Стилен и вечен Метални свещници са тежки и затова стабилни, здрави и устойчиви. Сред моделите ще намерите изработени от алуминий, но също и традиционни предложения чугун или модерна неръждаема стомана. Металните свещници са идеалният избор за елегантна всекидневна, трапезария или романтична спалня.

Дървените свещници също са интересен вариант, който изглежда красиво в скандинавска, рустикална и провинциална обстановка. Интересен вариант са и свещниците от дърво, които изглеждат красиво в скандинавски, рустикален и провансалски интериор. Декорации от този тип са изработени от благородни дървесни сортове, впечатляват с високото си качество и издръжливост и изглеждат перфектно в комбинация с други декоративни елементи. и изглеждат чудесно в комбинация с други дървени декорации в дома.

Дълги свещници - елегантни и класически

Вечеря на свещи с любимия човек, празнично семейно събиране или среща с приятели на чаша хубаво вино са примери за поводи, които изискват специална обстановка. При създаването на специална атмосфера на масата със сигурност ще ни помогне да създадем един или свещник с едно или няколко рамена за дълги свещи, Поставката за свещ може да бъде избрана така, че да съответства на декора на трапезарията и естетиката на масата. Асортиментът включва свещници за две, три, четири, шест или дори осем свещи! Много популярни са сребърни и златни свещници и златните свещници са много популярни, Предлагаме и черни свещници, както и популярни са сребърните и златните свещници, въпреки че предлагаме и черни свещници и свещници в много цветове. Сред тези свещници ще откриете и свещници за дебели свещи. Големите свещници са не само оригинални и естетически издържани, но и изглеждат чудесно. оригинални и естетически издържани, Освен това те дълго време ще радват със сиянието на своя пламък. Изключително елегантни и вечни свещници за дълги свещи са оригинална декорация, която ще Поставката за свещи е забележителна декорация, която бързо и ефективно ще преобрази интериорния дизайн на всяко помещение.

Как да създадете топла атмосфера в интериора си? Поставките за свещи могат да ви помогнат!

Теалетките, или чайници, са малки, кръгли свещи, които внасят уют във всяка стая. Изберете от единични поставки за чаени свещи и другизащото този вид декорация също изглеждат чудесно и в група.. Теалетките са чудесен избор за всеки интериор, стига да ги поставите в подходящия свещник. Чаени свещи, поставени в минималистичен стъклен свещник ще се впишат идеално в модерно пространствои дървени изработени от дърво от друга страна, моделите от дърво ще рустик, прованс или бохо интериор. Също така много популярни са металните поставки за чайници също са много популярни. Този тип стенни свещници радва със своите минималистичен и елегантен дизайн, но поразителен дизайн. Ще намерите както популярни златни или сребърни свещници, но и сини, черни или розови. С държачи за свещи свещници със сигурност ще създадете перфектния уютен и топъл интериор.

Коледни свещи и свещници - сигурен начин да създадете празнична коледна атмосфера

Едно специално празнично време изисква специална празнична обстановка, която да подчертае случая. Атмосферното сияние на свещите, поставени в красив свещник ще ви помогне да създадете вълшебна и празнична атмосфера. Във фабриката за форми ще намерите богат избор от коледни свещи и свещницикакто семпли и приглушени, както и украсени и изненадващо оригинални. Свещниците се предлагат в широка гама от цветове, но най-популярните са свещници в златисто и сребро са най-популярни. Поставен на скрина в хола или на масата в трапезарията, декоративен свещник във формата на коледно дърво или елегантни златни продукти правят интериора по-топъл и уютен. Стилни свещници и декоративни свещи за вълшебна, атмосферична и семейна атмосфера. са декорации, които не бива да липсват в дома ви през празничния сезон.

Един фенер за балкона, дневната, стълбището ...

Фенери и лампиони са идеалното допълнение не само за балкона или терасата. Декоративен фенер със свещ свещ във вътрешността му, даващ едва доловима, разсеяна светлина, ще подчертае декора на всяка стая. Фенерите и кашпите със свещи се различават по размер, материал и дизайн. Малките фенери за всекидневната могат успешно да се поставят Малките фенери за всекидневна могат да се поставят на перваза на прозореца, на скрина, на рафта, на камината или дори на масичката за кафе. От друга страна, по-големите модели, високи дори няколко десетки сантиметра, изглеждат красиво на пода, стълбището, терасата и т.н. на пода, стълбите, терасата или балкона. Във Фабрика за форми ще намерите фенери и лампиони, които със сигурност ще ще се харесат на традиционалистите, както и оригинални, модерни метални фенери, които по ефективен и интересен начин Ще допълнят интериорите, издържани в лофт стил, по един ефективен и интересен начин. Но това не е всичко. Ще откриете и дизайнерски лампи за олио и зехтинкоито да подчертаят стила и да придадат уникален характер на всяко помещение.

Изберете елегантен, декоративен свещник, за да се наслаждавате на блясъка на свещите всеки ден в уюта на собствения си дом.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки