Стенни лампи

221 продукта

В миналото под стенна лампа се е разбирала стояща лампа, захранвана от резервоар за гориво, но в днешно време много неща са се променили и стенната лампа се нарича лампион. Тази незабележима лампа може да се справи с всяка задача! Тя дава точкова или разсеяна атмосферна светлина и е идеална за коридора, стълбището, но също така и за банята или като лампа над огледалото. Стенните лампи за спалнята могат успешно да се използват и като нощни лампи! Стенните лампи с дълги рамена ще осветят избраната от вас декорация.

В нашия асортимент ще намерите както черни стенни лампи, така и стенни лампи във всички цветове на дъгата. Изберете детски стенни лампи, елегантни стенни лампи, стенни лампи в тавански стил... каквото ви хрумне! каквото ви хрумне! А ако искате да осветите фасадата на дома си, разгледайте нашата селекция от лампи за открито.

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 4
НовиАплик Desk 18 см антично кафяво

234 лв

Аплик Desk 18 см антично кафяво

House Doctor
НовиАплик Flola 19 см антично кафяво

262 лв

Аплик Flola 19 см антично кафяво

House Doctor
НовиАплик Norm черен

262 лв

Аплик Norm черен

House Doctor
 • Нови
  Аплик Norm черен

  262 лв

  Аплик Norm черен

  House Doctor
НовиАплик Desk 31 см антично кафяво

394 лв

Аплик Desk 31 см антично кафяво

House Doctor
НовиАплик Flola 51 см антично кафяво

309 лв

Аплик Flola 51 см антично кафяво

House Doctor
Стенна лампа Hübsch 48 см пясъчен цвят

226 лв

Стенна лампа Hübsch 48 см пясъчен цвят

Hübsch
Аплик Mushroom

294 лв

Аплик Mushroom

Seletti
  Аплик Mushroom

  294 лв

  Аплик Mushroom

  Seletti
Аплик Hübsch 990915

301 лв

Аплик Hübsch 990915

Hübsch
  Аплик Hübsch 990915

  301 лв

  Аплик Hübsch 990915

  Hübsch
Аплик Onyx

376 лв

Аплик Onyx

Kaspa
  Аплик Onyx

  376 лв

  Аплик Onyx

  Kaspa
Стенна лампа Hübsch 991203

283 лв

Стенна лампа Hübsch 991203

Hübsch
Аплик Hübsch 991110

181 лв

Аплик Hübsch 991110

Hübsch
  Аплик Hübsch 991110

  181 лв

  Аплик Hübsch 991110

  Hübsch
Показване:

Стенните лампи са идеалното допълнение към лампите за таван и висящите лампи, като играят ролята на акцент и осветител. Те са функционални, изумителни по своя дизайн, осветяват перфектно интериора, като същевременно спомагат за създаването на уникална и неповторима атмосфера.

Стенни лампи - функционален и декоративен източник на светлина

Стенните лампи изненадват със своята форма, вид и дизайн. Те са сравнително малки осветителни тела, но с чиято помощ можете да Външният вид и усещането за интериора ви могат да бъдат драстично променени с помощта на стенни лампи. Стенните лампи могат да се използват за визуално разделяне на интериора на зони, напр. да разделите зоната за отдих в просторна всекидневна, като монтирате стенни лампи отстрани на диваните или фотьойлите, осветяване на галерия от картини на стената, огледало в банята, стълбище или просто украсяване на празна стена.

Също така ключ декоративната стойност на стенните лампи. Ще откриете както модерни стенни лампи, така и минималистични стенни лампи, тавански лампикакто и стенни лампи, изненадващи с вида на приложените декорации, които перфектно допълват интериори, аранжирани в ретро или бляскав стил. Независимо от това коя стенна лампа ще изберете - едно е сигурно. Светлината, излъчвана от тях, ще излъчвана от тях, ще подчертае декора на всеки интериор и ще допринесе за неговата привлекателност и оригиналност.

Трябва обаче да се подчертае, че при стенните лампи е важен не само дизайнът, но и посоката на светлинния източник. Светлината на стенна лампа, насочена нагоре, оптически ще увеличи пространството. Стенни лампи с абажуркоито светят надолу, и дават разсеяна, леко приглушена светлина, правят интериора правят интериора да изглежда малко по-нисък, но в същото време внасят изключително интимна и уютна атмосфера.

Освен това се посочва, че стенните лампи, монтирани във всекидневни, спални и детски стаи, т.е. в интериори, в които си почиваме, трябва да излъчват приглушена и фина светлина, която да допринася за релаксация. От друга страна, стенна лампа за баня над огледало или стенни лампи, монтирани по протежение на коридор, например в дълъг коридор или за осветяване на стълбище, трябва да излъчват по-интензивна светлина. трябва да генерират повече светлина.

Стенни лампи за спалнята - идеалното допълнение към таванните осветителни тела

Стенните лампи, монтирани в спалнята, са изключително функционално решение. Меката, фина светлина, идваща от стенните лампи може да се използва като нощна светлинакоето ви позволява да четете удобно любимата си книга преди лягане или да ставате удобно и безопасно през нощта. Стенни лампи за спални дават достатъчно светлина и са чудесна декорация, допълват дизайна на всеки интериор и в същото време Те също така спомагат за създаването на уютна, интимна и релаксираща атмосфера.Черни стенни лампи черните стенни лампи са идеалният избор за модерна, минималистична спалня, докато златните, богато декорирани лампи ще се впишат идеално в характера на интериора в стил glamour.

Стенни лампи за бани - идеален начин за осветяване на интериора

Плафон Плафонът или друга таванна лампа няма да могат да осветят добре банята и огледалото ѝ, което ще затрудни различните задачи по оформяне на тялото. Ето защо е препоръчително този интериор да се оборудва със стенни лампи за баня. Най-добрите са следните стенни лампи над огледалотоНай-добрият вариант е да се използват стенни лампи над огледалото, които могат да се монтират от двете страни на огледалото и да осигурят перфектно осветяване на лицето. В зависимост от размера на огледалото можете да помислите и за монтиране на една стенна лампа директно над огледалото. Когато избирате стенна лампа за банята, трябва да проверите дали стенната лампа, от която се интересувате стенната лампа, от която се интересувате, е изработена от здрави и дълготрайни материали, които са устойчиви на влага и ръжда.

Външни стенни лампи - идеални за осветяване на дома ви

Външни стенни лампи имат преди всичко практични качества. Те подобряват комфорта и удобството на имота и имат положителен ефект върху външния вид на сградата и безопасността около къщата..

Важно е да се има предвид, че външната стенна лампа е изложена на неблагоприятни атмосферни условия, така че тяхната осветителните тела трябва да бъдат здраво произведени и устойчиви на повреди. Стенните лампи, предназначени за използване на открито, трябва да имат херметизиран корпус, който не позволява навлизането на вода или мръсотия вътре.

 

Стенни лампи за децаСтенни лампи за баня над огледалото, безжични и външни лампи и много други стенни лампи с различен дизайн, чийто богат избор ще откриете във Fabryka Form, ще ви позволят да въведете функционално, точково, допълнително и декоративно осветление във вашия интериор.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки