ГАРАНЦИЯ + СЕРВИЗ

Харесвате чайник, часовник или таймер, налични в FormAdore, но се страхувате „какво ще стане“, ако продуктът се счупи? Можете спокойно да спите и да използвате нашите продукти!

Първо, всички продукти, продавани във FormAdore, са оригинални продукти, произведени и внимателно опаковани от производителите, които ги предлагат.

Някои от тях, като например електроуредите, тенджерите и тиганите, се предлагат с гаранция от производителя. В този случай гаранционният срок трябва да е посочен на страницата на продукта. Подробните гаранционни условия, както и процедурата за предоставяне на гаранция, са описани в гаранционния документ, включен в опаковката.

Естествено, всички продукти, предлагани във FormAdore, се покриват от 2-годишна гаранция. Така че, ако през този период установите, че закупеният продукт има физически дефект, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите служители ще Ви помогнат да изпълните необходимите формалности и ще Ви информират за следващите стъпки.

Ако имате някакви съмнения относно това как да боравите с даден продукт, как да се грижите за него или да го почиствате, моля, обадете се на FormAdore. Ние познаваме нашите продукти, самите ние често ги използваме и много ги харесваме, така че с удоволствие ще Ви кажем какво да направите, за да се наслаждавате на продуктите, които сте закупили във FormAdore, възможно най-дълго :)

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки