Будилници и настолни часовници

131 продукта

Будилник или настолен часовник? Две роднински връзки, които имат много общо, но имат едно общо нещо - контрол на отминаващите часове. В тази категория ще намерите часовници, по-малки от стенни часовници, но не по-малко стилни и практични.

Ако търсите будилници... Няма да останете разочаровани! Имаме много такива. Както ретро будилници, т.е. класическите с чукче и звънчета, така и супермодерни електронни будилници. За най-малките има отделна гама от цветни будилници. будилници за деца. А ако имате сериозни проблеми със ставането, непременно разгледайте категорията с абсолютни, силни будилници.

Ако търсите настолни часовници... Със сигурност ще изберете нещо за себе си от десетките дизайнерски предложения. Класически стоящ часовник за скрин или типичен часовник за камината? Какво ще кажете за глътка свеж въздух под формата на скандинавски часовник в пастелни цветове?

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 3
НовиБудилник Harmony 2 черен

419 лв

Будилник Harmony 2 черен

Mudita
НовиБудилник Harmony сив

419 лв

Будилник Harmony сив

Mudita
  • Нови
    Будилник Harmony сив

    419 лв

    Будилник Harmony сив

    Mudita
НовиБудилник Mudita Bell сив

155 лв

Будилник Mudita Bell сив

Mudita
Часовник и будилник ADE радиоуправляем

62 лв

Часовник и будилник ADE радиоуправляем

ADE(3)
Будилник ADE с термометър

65 лв

Будилник ADE с термометър

ADE(3)
Часовник Boxed Flip 20,5 см черен мат

295 лв

Часовник Boxed Flip 20,5 см черен мат

Karlsson
Показване:

Нужен е будилник веднага!

Нашата гама включва алармени часовници на световноизвестни датски дизайнери, сред които Арне Якобсен и Norm Architects. Икономични по форма, те разкриват предмета, който е будилник, в неговата основна форма, без излишни украшения. Минималистичните циферблати и семплите стрелки са допълнителни отличителни белези на будилниците в скандинавски стил. Изработени от метал, стъкло, пластмаса или дърво, будилниците ще се впишат и в традиционните спални. Друго предимство е японският плаващ механизъм, с който са оборудвани някои от будилниците - той осигурява изключително тиха работа на таймера, така че няма страх, че силното тиктакане ще наруши спокойния ви сън.

Съвременни будилници

Дизайн, който не може да бъде подминат с безразличие. Най-често срещаните са електронни будилници с осветени циферблати, фосфоресциращи стрелки, функция за отлагане и дори дисплей за датата или температурата. Простите, футуристични форми и ярките цветове са други характеристики, които правят будилниците в модерен стил оригинални. Те ще подхождат добре на стаята на тийнейджър, както и на минималистични и индустриални спални.

Ретро будилници

Формата на тези будилници напомня на будилниците, които познаваме добре от стаите на нашите баби и дядовци: кръгли, на крачета, с две камбанки в горната част, те навяват спомени от детството. Ретро будилници ще изглеждат добре в традиционно декорирани спални, където преобладават дървени мебели, намачкани завеси и тежки пердета. Благодарение на най-високото качество на изработка, часовниците - въпреки традиционния си корпус - работят безотказно и тихо. Винтидж будилниците могат също толкова добре да служат като настолни часовници, ако ги поставите на бюро или шкаф в дневната.

Традиционни будилници

С класическа форма и внимателен завършек. В красиви метални корпуси и обтекаеми форми, те имат неподвластно на времето усещане и придават на интериора ви специален щрих. Лесният за разчитане циферблат и класически завършените стрелки ни връщат за миг в миналото, а тихият, прецизен и енергоспестяващ механизъм осигурява безпроблемна работа на часовника. Такива будилници изглеждат добре в класически обзаведени спални, те могат да бъдат и интересно стилово разчупване в модерни интериори, аранжирани по скандинавска мода. Елегантният им дизайн позволява да се използват и като настолни часовници, които си заслужава да се поставят на шкаф в дневната или кабинета.

Будилници за деца

Цветни, с лесен за разчитане циферблат и приятна аларма. Гама будилници за деца на Fabryka Form включва само най-добрите предложения от света на дизайна, създадени с мисъл за най-малките. Процедурата по ставане сутрин ще бъде много по-лесна, ако на нощното шкафче на детето ви има цветен будилник за деца. Много по-добре, отколкото мобилен телефон под възглавницата!

Силни будилници

Абсолютни будилници имаме и ние! Пожертвахме се за вас и ги тествахме върху най-големите сънливци от Фабриката за форми. Кръстихме всеки будилник с изключително силна аларма като "супер будилник". Ефективността му е стопроцентова! Такива силни будилницисе предлагат както като електронни, така и като аналогови будилници.

Часовници за маса - функционална декорация

Разбира се, в нашия асортимент има будилници, но си струва да отбележим и класическите настолни часовницикато например каминни часовници. Тези видове часовници имат само две функции: показват времето и украсяват интериора. Въпреки това техният дизайнерски потенциал не може да бъде подценяван! Настолните часовници имат съвсем различен характер от будилниците и затова постигат съвсем различен ефект в интериорния дизайн.

Такива стоящи часовници обикновено се приземяват на скрина или на камината, но си струва да потърсите друго, по-малко очевидно място за тях. Нека се ръководим от техния размер и естетика. Например минималистичен настолен часовник в стил сканди ще изглежда добре на шкаф за книги от светло дърво, но може да влезе в противоречие с тежък орехов скрин.

Имаме предложения и за офиси, т.е. за настолни часовници.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки