Плафониери

572 продукта

В магазина на Form Factory знаем, че може да имате неравен таван, но също така може да имате и равен, стандартен или екстравагантен таван.... Можете да го имате по какъвто начин пожелаете! Ето защо в нашата гама от таванни осветителни тела ще намерите всичко, от което се нуждаете: както големи висящи осветителни тела, включително впечатляващи полилеи, които са идеални като настолни лампи, така и спестяващи място плафони. Разполагаме и с таванни лампи и ленти, идеални за модерни и офис пространства.

Не знаем какво търсите, но знаем, че при нас със сигурност ще го намерите. Модерна лампа за минималистичен интериор? Няма проблем. Индустриална лампа за интериор в лофт стил? Нищо по-лесно! А ако ви омръзне външният вид на вашата лампа за таван, експериментирайте с аксесоарите: сменете абажура или окачването, а може би просто заменете крушката с декоративна? Не се колебайте да експериментирате!

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 10
Висяща лампа Omni

950 лв

Висяща лампа Omni

Umage
  Висяща лампа Omni

  950 лв

  Висяща лампа Omni

  Umage
Висяща лампа Mesh 60 см черна

356 лв

Висяща лампа Mesh 60 см черна

House Doctor
Висяща лампа Norm черна

262 лв

Висяща лампа Norm черна

House Doctor
Висяща лампа Mesh 30 см черна

206 лв

Висяща лампа Mesh 30 см черна

House Doctor
Висяща лампа Hana месинг

639 лв

Висяща лампа Hana месинг

House Doctor
Висяща лампа Desk антично кафяво

337 лв

Висяща лампа Desk антично кафяво

House Doctor
Висяща лампа Volumen 54 см зелена

1 129 лв

Висяща лампа Volumen 54 см зелена

House Doctor
НовиВисяща лампа Yuser

300 лв

Висяща лампа Yuser

Bloomingville
 • Нови
  Висяща лампа Yuser

  300 лв

  Висяща лампа Yuser

  Bloomingville
НовиВисяща лампа Vibs ратанова

330 лв

Висяща лампа Vibs ратанова

Bloomingville
НовиВисяща лампа Canela ратанова

375 лв

Висяща лампа Canela ратанова

Bloomingville
НовиВисяща лампа Camine ратанова

1 035 лв

Висяща лампа Camine ратанова

Bloomingville
Показване:

Основният източник на светлина в почти всяка стая са лампите за таван, които са идеални за осветяване на интериора след настъпване на тъмнината, като същевременно гарантират равномерен интензитет на светлината. Във Form Factory ще откриете няколко вида таванни лампи. Кои са те? На какво трябва да обърнете внимание, когато ги купувате?

Широка гама от таванни лампи

Трудно е да си представим дом или апартамент без таванно осветление. Доскоро в подредбата преобладаваха само полилеино сега основното осветление може да бъде по-функционално, атрактивно и естетически издържано.

Осветителните тела за таван, които в момента се предлагат на пазара, са много популярни и най-често се избират заради тяхната универсалност и многофункционалност. Ние предлагаме богат избор от таванни осветителни телаза да можете лесно да намерите подходящата светлина, която да отговаря на вашите нужди и предпочитания. Разнообразие от форми, различни орнаменти или дизайнерски и модни аксесоари, Разнообразието от форми, различни орнаменти или дизайнерски и модни аксесоари, като например кристали, дават възможност да изберете осветително тяло, което напълно да съответства на вашия интериорен дизайн.

Таванните лампи за всекидневната или спалнята са гаранция за не само за отлично вътрешно осветление, но и за интересна декорация. Ние предлагаме както традиционни, класически висящи лампикакто и модерни лампи за таван, тавански лампи и много дизайнерски проекти, които перфектно подчертават характера на оригинални, нестандартни интериори.

Осветление за дневната, спалнята, коридора... - как да съчетаем таванните лампи с интериора?

Разнообразието от лампи по отношение на форма, цвят, дизайн и материали ни дава почти неограничени възможности за дизайн и творчество. Разнообразието от лампи по отношение на форми, цветове, стилове и материали ни дава почти неограничени възможности за дизайн и създаване на интериорен климат. Лампата за таван е чудесно допълнение към всеки интериор, което в зависимост от избрания модел може да промени характера му. Вземете решение за лампа в силен, контрастен, отличителен цвят или с интересни орнаменти, които ще добавят оригинален щрих към цялостния интериор. В допълнение, чрез използването на подходящи може оптически да увеличите пространството. Необходимо е само да заложите на модерни лампи за всекидневната, спалнята или антрето, които ще излъчват ярък и разсеян източник на светлинакоято перфектно осветява всяка част от пространството. Z Таванните лампи с мека и концентрирана светлина ще предизвикат уютна, интимна и задушевна атмосфера.

Освен това, когато избирате таванна лампа, обърнете внимание на нейната размера. Размерът на лампата трябва да е съобразен с площта на помещението, в което желаете да я инсталирате.. Големите полилеи в малко пространство могат оптически да претрупат интериора, затова те изглеждат най-добре в просторни интериори. От друга страна, висящите лампи са чудесен вариант за високи помещения. Те не само изглеждат страхотно, но и ефективно осветяват всички кътчета.

Не забравяйте да изберете правилните крушка за вашата лампа за таван. Тези Тези, които излъчват топла светлина, създават уютна, релаксираща атмосфера, Ето защо те работят най-добре затова са най-подходящи за дневната или спалнята, Докато студената светлина стимулира действието и подобрява концентрацията, Ето защо тя е отличен избор за кабинета, но също и за банята.

Видове осветителни тела за таван

Един от видовете таванни лампи е висящите лампи, могат да се монтират както като фокусна точка или за осветяване на определени зони или области в интериора. С помощта на настолна лампа, огледални лампи или висяща лампа, която осигурява ефективно осветление, например в зоната за сядане във всекидневната.

Алтернатива на висящите лампи са плафони плафони за таван. Те са плоски или полуплоски лампикоито се монтират директно на тавана. Таванни плафони Плафоните имат вътрешна крушка, не заемат много място и излъчват разсеяна светлина, която е приятна за окото. Плафоните могат да се използват в дизайна на осветлението на спални, кухни, детски стаи и дневни. Трябва да се подчертае, че плафоните са оптически увеличава височината на помещението и ги прави изглеждат по-просторни. Ето защо те са идеални за малки и ниски стаи.

Осветлението за таван включва не само висящи лампи и плафони за таван, но и осветителни тела за повърхностен монтаж и осветителни ленти, Осветлението за таван включва не само висящи лампи и плафони за таван функционален, модерен източник на светлина за техния интериор. Сред тях специално внимание заслужава таванното led осветление, което е много популярно поради използването на ефективни и енергоспестяващи светодиоди. Монтираните на тавана led лампи консумират значително по-малко електроенергия в сравнение с традиционните лампи с нажежаема жичка, което се изразява в по-ниски сметки за електроенергия. Освен това светодиодите се характеризират с дълъг експлоатационен животСветодиодите се характеризират с дълъг експлоатационен живот, а допълнителното им предимство е, че те светодиодите се отличават с дълъг експлоатационен живот, а допълнителното им предимство е, че произвеждат светлина, близка до естествената, не се нагряват и са безопасни за околната среда.

 

Изберете висококачествени, дизайнерски лампи за таван, които не само осигуряват ефективно осветление, но и допълват интериорния ви дизайн. В допълнение към лампите за таван ще намерите и аксесоари за лампи, абажури за лампи илилампи, абажури или скоби за лампиза цялостно осветление у дома.