Плафониери

574 продукта

В магазина на Form Factory знаем, че може да имате неравен таван, но също така може да имате и равен, стандартен или екстравагантен таван.... Можете да го имате по какъвто начин пожелаете! Ето защо в нашата гама от таванни осветителни тела ще намерите всичко, от което се нуждаете: както големи висящи осветителни тела, включително впечатляващи полилеи, които са идеални като настолни лампи, така и спестяващи място плафони. Разполагаме и с таванни лампи и ленти, идеални за модерни и офис пространства.

Не знаем какво търсите, но знаем, че при нас със сигурност ще го намерите. Модерна лампа за минималистичен интериор? Няма проблем. Индустриална лампа за интериор в лофт стил? Нищо по-лесно! А ако ви омръзне външният вид на вашата лампа за таван, експериментирайте с аксесоарите: сменете абажура или окачването, а може би просто заменете крушката с декоративна? Не се колебайте да експериментирате!

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 10
Шнур за висяща лампа Kurbis

67 лв

Шнур за висяща лампа Kurbis

Ferm Living
НовиВисяща лампа Linea с димер черна

1 084 лв

Висяща лампа Linea с димер черна

Kaspa
НовиВисяща лампа Stilla 3 черна

1 168 лв

Висяща лампа Stilla 3 черна

Kaspa
Плафон Munkegaard Mini LED 3000K

789 лв

Плафон Munkegaard Mini LED 3000K

Louis Poulsen
Показване:

Основният източник на светлина в почти всяка стая са лампите за таван, които са идеални за осветяване на интериора след настъпване на тъмнината, като същевременно гарантират равномерен интензитет на светлината. Във Form Factory ще откриете няколко вида таванни лампи. Кои са те? На какво трябва да обърнете внимание, когато ги купувате?

Широка гама от таванни лампи

Трудно е да си представим дом или апартамент без таванно осветление. Доскоро в подредбата преобладаваха само полилеино сега основното осветление може да бъде по-функционално, атрактивно и естетически издържано.

Осветителните тела за таван, които в момента се предлагат на пазара, са много популярни и най-често се избират заради тяхната универсалност и многофункционалност. Ние предлагаме богат избор от таванни осветителни телаза да можете лесно да намерите подходящата светлина, която да отговаря на вашите нужди и предпочитания. Разнообразие от форми, различни орнаменти или дизайнерски и модни аксесоари, Разнообразието от форми, различни орнаменти или дизайнерски и модни аксесоари, като например кристали, дават възможност да изберете осветително тяло, което напълно да съответства на вашия интериорен дизайн.

Таванните лампи за всекидневната или спалнята са гаранция за не само за отлично вътрешно осветление, но и за интересна декорация. Ние предлагаме както традиционни, класически висящи лампикакто и модерни лампи за таван, тавански лампи и много дизайнерски проекти, които перфектно подчертават характера на оригинални, нестандартни интериори.

Осветление за дневната, спалнята, коридора... - как да съчетаем таванните лампи с интериора?

Разнообразието от лампи по отношение на форма, цвят, дизайн и материали ни дава почти неограничени възможности за дизайн и творчество. Разнообразието от лампи по отношение на форми, цветове, стилове и материали ни дава почти неограничени възможности за дизайн и създаване на интериорен климат. Лампата за таван е чудесно допълнение към всеки интериор, което в зависимост от избрания модел може да промени характера му. Вземете решение за лампа в силен, контрастен, отличителен цвят или с интересни орнаменти, които ще добавят оригинален щрих към цялостния интериор. В допълнение, чрез използването на подходящи може оптически да увеличите пространството. Необходимо е само да заложите на модерни лампи за всекидневната, спалнята или антрето, които ще излъчват ярък и разсеян източник на светлинакоято перфектно осветява всяка част от пространството. Z Таванните лампи с мека и концентрирана светлина ще предизвикат уютна, интимна и задушевна атмосфера.

Освен това, когато избирате таванна лампа, обърнете внимание на нейната размера. Размерът на лампата трябва да е съобразен с площта на помещението, в което желаете да я инсталирате.. Големите полилеи в малко пространство могат оптически да претрупат интериора, затова те изглеждат най-добре в просторни интериори. От друга страна, висящите лампи са чудесен вариант за високи помещения. Те не само изглеждат страхотно, но и ефективно осветяват всички кътчета.

Не забравяйте да изберете правилните крушка за вашата лампа за таван. Тези Тези, които излъчват топла светлина, създават уютна, релаксираща атмосфера, Ето защо те работят най-добре затова са най-подходящи за дневната или спалнята, Докато студената светлина стимулира действието и подобрява концентрацията, Ето защо тя е отличен избор за кабинета, но също и за банята.

Видове осветителни тела за таван

Един от видовете таванни лампи е висящите лампи, могат да се монтират както като фокусна точка или за осветяване на определени зони или области в интериора. С помощта на настолна лампа, огледални лампи или висяща лампа, която осигурява ефективно осветление, например в зоната за сядане във всекидневната.

Алтернатива на висящите лампи са плафони плафони за таван. Те са плоски или полуплоски лампикоито се монтират директно на тавана. Таванни плафони Плафоните имат вътрешна крушка, не заемат много място и излъчват разсеяна светлина, която е приятна за окото. Плафоните могат да се използват в дизайна на осветлението на спални, кухни, детски стаи и дневни. Трябва да се подчертае, че плафоните са оптически увеличава височината на помещението и ги прави изглеждат по-просторни. Ето защо те са идеални за малки и ниски стаи.

Осветлението за таван включва не само висящи лампи и плафони за таван, но и осветителни тела за повърхностен монтаж и осветителни ленти, Осветлението за таван включва не само висящи лампи и плафони за таван функционален, модерен източник на светлина за техния интериор. Сред тях специално внимание заслужава таванното led осветление, което е много популярно поради използването на ефективни и енергоспестяващи светодиоди. Монтираните на тавана led лампи консумират значително по-малко електроенергия в сравнение с традиционните лампи с нажежаема жичка, което се изразява в по-ниски сметки за електроенергия. Освен това светодиодите се характеризират с дълъг експлоатационен животСветодиодите се характеризират с дълъг експлоатационен живот, а допълнителното им предимство е, че те светодиодите се отличават с дълъг експлоатационен живот, а допълнителното им предимство е, че произвеждат светлина, близка до естествената, не се нагряват и са безопасни за околната среда.

 

Изберете висококачествени, дизайнерски лампи за таван, които не само осигуряват ефективно осветление, но и допълват интериорния ви дизайн. В допълнение към лампите за таван ще намерите и аксесоари за лампи, абажури за лампи илилампи, абажури или скоби за лампиза цялостно осветление у дома.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки