Плакати

16 продукта

Готин плакат е... Спрете, няма такова нещо като определение за "готин плакат"! Някои хора предпочитат забавни плакати, други Скандинавски (минималистични), а други ще окачат артистичен плакат на картина. Същото важи и за пространството, което искаме да декорираме. Един различен плакат ще подхожда за всекидневната, а друг за кухнята. За щастие, във Fabryka Form изборът е огромен!

Плакатът е не само декорация на стената, но и чудесен начин да изразите себе си и собствените си вкусове. Оптимистите ще харесат нашите мотивационните плакати, и черно-белите плакати ще се харесат на минималистите, които предпочитат по-скоро строг дизайн. Изберете типографски плакати, ако искате гостите ви да... бързо да разберат важното за вас послание :) Или пък искате да започнете търсенето на идеалния плакат въз основа на неговите размери? Можете да направите и това! Разполагаме с най-популярните от тях, включително плакати с размери 30x40 и 100x70.

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 1
Плакат In Bauhaus We Trust

32 лв

Плакат In Bauhaus We Trust

Cinqpoints
  Плакат In Bauhaus We Trust

  32 лв

  Плакат In Bauhaus We Trust

  Cinqpoints
Закачалка за плакати Bloomingville дървена 19 см

25 лв

Закачалка за плакати Bloomingville дървена 19 см

Bloomingville
Плакат Architecture Scale

35 лв

Плакат Architecture Scale

Cinqpoints
  Плакат Architecture Scale

  35 лв

  Плакат Architecture Scale

  Cinqpoints
Плакат Bloomingville паун

18 лв

Плакат Bloomingville паун

Bloomingville(1)
Плакат Pritzker Prize

32 лв

Плакат Pritzker Prize

Cinqpoints
  Плакат Pritzker Prize

  32 лв

  Плакат Pritzker Prize

  Cinqpoints
Плакат White House

36 лв

Плакат White House

Cinqpoints
  Плакат White House

  36 лв

  Плакат White House

  Cinqpoints
Плакат L'Architecture Est Un Sport De Combat

36 лв

Плакат L'Architecture Est Un Sport De Combat

Cinqpoints
2 бр.Плакати Bogi 25,5 x 35 см 2 бр.

37 лв

Плакати Bogi 25,5 x 35 см 2 бр.

Bloomingville
2 бр.Плакати Aise 26 x 35 см 2 бр.

37 лв

Плакати Aise 26 x 35 см 2 бр.

Bloomingville
Показване:

Декоративните плакати са отлична алтернатива на традиционните картини и са бърз и лесен начин за преобразяване на интериора. Тези видове графики оживяват пространството и са чудесна декорация за модерния интериор.

Плакати - модерна декорация за стена

Плакатите за стена са интересна декорация, която е много популярна от дълго време. Нищо чудно - в края на краищата модерните плакати са бърз и лесен начин да промените интериорния дизайн и да му придадете оригинален характер .

В нашето предложение ще намерите както плакати за дома, така и за офиса. Решение, което се вписва идеално във всеки интериор. Плакатите за дневната и плакатите за спалнята са най-търсени и избирани, но този тип графики изглеждат също толкова добре, окачени на стената в коридора, кабинета и дори в кухнята или банята. Заслужават внимание и оригиналните и интересни декорации за стена за деца, които със сигурност ще украсят не едно детско царство. Ще намерите какторамкирани плакати, така и нерамкирани плакати. Графиките се предлагат в различни дизайни, цветове и размери , сред които най-популярни са плакатът с размери 30x40 и плакатът с размери 100x70. Всички декорации за стена имат една обща черта - те са с високо качество. Плакатите, които предлагаме, са отпечатани на здрава и дълготрайна хартия , която е устойчива на фактори като влажност, високи температури или слънчева светлина. Със сигурност ще намерите декорации за стена, които ще украсят интериора ви по впечатляващ начин.

Черно-бели плакати - модерни плакати за всекидневната, спалнята, банята...

Черното и бялото са вечни цветове, които, съчетани заедно, винаги изглеждат елегантно и стилно. Плакатите, издържани в тези два, универсални и неутрални цвята, са идеално предложение за модерни, минималистични, строги интериори, но и не само. Класическият характер на черно-белите плакати ги прави идеални и за помещения, в които преобладават ярки и наситени цветове .

Благодарение на непреходния си характер черно-белият плакат изглежда чудесно в комбинация с плакати в други цветове или със собствени фотографии. Модерните плакати, издържани в черно и бяло, са минималистична, но изключително ефективна декорация, която стилно ще украси стената в апартамента, но също така и в офиса, бара или ресторанта.

Плакати с надписи - стилна декорация за всеки интериор

Търсите ли лесен начин да промените интериорния си дизайн? На помощ идват модерните и дизайнерски плакати с надписи, изработени с внимание към детайла. Голяма част от тях са мотивационни плакати, които не само играят чудесна декоративна роля, но и стимулират нашата креативност. Един скандинавски плакат с цитат, изречение или вдъхновяващ надпис ни кара да се замислим, стимулира ни към действие и ни изпълва с положителна енергия.

Този тип графики са идеалното решение за всекидневната или кабинета, но също така са идеални плакати за офиса, които насърчават екипа за работа и влияят положително върху ефективността на служителите. Освен това плакатите с мотивиращи надписи са идеални за детската стая. Мотивиращите, вдъхновяващи и укрепващи плакати ще бъдат идеалната декорация за детския интериор. Типографски плакат с интересен, подтикващ към размисъл надпис ще зареди всички с добро настроение и ще внесе глътка свеж въздух и оригиналност в интериора.

Художествени плакати - интересна декорация за стена

Ако търсите декорация за стена с оригинални, привличащи вниманието мотиви под формата на абстрактни форми или цветни шарки, непременно разгледайте нашата гама от артистични плакати. Сред тях се отличават персонализираните, подписани от дизайнера плакати Follygraph от колекцията Zodiac Signs, изобразяващи разположението на звездите в определен знак, на син и тъмносин фон. Те са чудесен избор за спалня, кабинет или стая на тийнейджър. Артистичните плакати в рамка ще украсят всяка стена в дома ви по елегантен и стилен начин.

Ботанически плакати - модерна декорация за стена

Ботанически плакати са много силна интериорна тенденция, препращаща към минимализма в скандинавски стил, тъй като растителните мотиви се съчетават прекрасно с дървени мебели или памучен или ленен текстил. Минималистичните плакати с растителни мотиви внасят много свежест, спокойствие и хармония в помещението.

Графиките с листа, цветя или палми работят добре във всяка стая. Те са идеални плакати за банята, кухнята, спалнята или всекидневната. Тези видове графики ще оживят и обогатят интериорния дизайн и ще бъдат дизайнерска декорация за вашите стени. Скандинавски плакати с растителен мотив ще придадат на интериора оригинален и атмосферичен характер.

Плакати за кухня - изобретателни плакати за стена с кухненски мотиви

Плакати за кухня са ефективни декорации за стена, с които можете бързо и ефективно да украсите стените си. Стенните плакати за кухни представляват изобретателни графики, които са свързани тематично с храната. Плакати с изображения на плодове, зеленчуци или сладкиши са само част от нашите предложения. Във Фабриката за форми ще намерите и плакати, изобразяващи кухненски плотове, практични съвети за времето за приготвяне на храна, рецепти за смутита, както и плакати-ръководства за видовете кафе, чай или ножове. Един плакат за кухнята е чудесна декорация, която ще придаде на това помещение уникален, оригинален и уютен характер.

Карта на света за стената - идея за интересна декорация на стената

Карта на света е декорация за стена, която ще се впише в интериора както на дневната, така и на спалнята, кабинета и детската стая. Картата на света, окачена на стената в детската стая, ще изпълнява не само декоративна, но и образователна функция и със сигурност ще служи като учебно помагало. От друга страна, картата на света, окачена на стената във всекидневната или спалнята, може да предизвика спомени от пътувания или да ни върне назад във времето към онези места по света, където сме прекарали приятни и незабравими мигове.

Картата на света на стената е идеалната декорация за стена за тези, които обичат да пътуват, интересуват се от география или просто търсят оригинални декоративни решения за своя интериор.

Украсете пространството си с модерни плакати, които ще придадат уникален характер на всяка стая.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки