Рамки за снимки

123 продукта

Нищо не съживява стените на един дом повече от сувенирните снимки на семейството. Подходящо изложени, те ще бъдат прекрасен сувенир и летопис на най-важните семейни събития. Може да е трудно да се изберат най-добрите снимки - и точно тогава са полезни мултирамките: за три снимки, за четири снимки или за няколко снимки. Традиционните рамки за снимки могат да се поставят на бюро или рафт или да се окачат на стената. Ентусиастите на модерните дизайнерски решения трябва да обърнат внимание на различните видове стойки и държачи за снимки, които имат характера на 3D рамки - те ще позволят снимките да бъдат представени по неочевиден начин, например върху характерните линии, използвани във фотографските тъмни стаи.

Във Fabryka Form ще намерите фоторамки във всички най-популярни размери , включително 10x15, 13x18 и 15x21.

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 3
Показване:

За единствения или за няколко близки

Чудесен подарък

Единичните рамки и рамките, които побират само една снимка, ще бъдат чудесен избор, ако търсите малък подарък за любим човек или искате да покажете единствената снимка, която е най-важна за вас. Можете също така да използвате обикновени единични рамки, за да създадете оригинална комбинация на стената или рафта си. Такива комбинации изглеждат чудесно например в пространството над стълбите, което обикновено е трудно за подреждане. Във Fabryka Form ще намерите рамки, предназначени за снимки, във всички най-популярни размери: 10x15, 13x18, 15x21 или 20x25.

Начин да персонализирате пространството си

По-големите рамки, т.нар. мултирамки, позволяващи представянето на няколко или дори повече от дузина снимки, могат да служат за картина или плакат на стената. Ако я окачите над бюрото или работната си маса, тя може да се превърне и в своеобразен органайзер, който да побере не само снимките ви, но и листовки, изрезки от вестници, входни билети, покани или рисунки. По този начин ще създадете едно наистина персонализирано пространство.

Класически и вдъхновяващи форми

Универсална простота

Повечето снимки имат правоъгълен или квадратен формат. Класическите рамки за снимки имат подобна форма - геометричната форма е най-универсалната. А сред най-популярните цветове на рамките са белите фоторамки. Може да се каже, че този тип рамки не са способни да ни изненадат с нищо, но това не е вярно! Дори най-обикновената фоторамка в приглушен цвят може да привлече вниманието, ако е внимателно изработена от висококачествени материали.

Висококачествени материали

Дървените рамки в естествени цветове ще затоплят интериора ви и са идеални за апартаменти в скандинавски или винтидж стил. Металните рамки ще подхождат на модерни и минималистични интериори, а пластмасовите рамки могат да изглеждат добре във всеки интериор, ако са умело подбрани.

Разнообразие от форми и очертания

Алтернатива на традиционно оформените рамки са интригуващите, привличащи вниманието стойки за снимки, закачалки и дисплеи. Най-често те имат характер на многокамерна рамка, съдържаща няколко снимки, и се отличават с пространствената си конструкция или 3D форма. Такива триизмерни "рамки" впечатляват с изобретателността на своите дизайнери - те могат да бъдат под формата на шнурове, снабдени с хартиени щипки, или гъвкави жици с щипки. Такова въображаемо оформяне на снимки е чудесен начин за избор на фоторамка за детската стая.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки