За деца

1279 продукта

Дизайнът е разрешен от 18-годишна възраст? В никакъв случай! Нека ги запознаем с дизайна още от най-ранна възраст, защото, както гласи известната поговорка, "Каквато черупка попиеш, когато си млад ...". Не се страхувайте да заобиколите малкото си дете с оригинални предложения от света на дизайна. Общуването с красотата е не само приятно, но и развива въображението и изостря чувството за естетика.

Fabryka Form ще ви помогне да обзаведете детската стая, което ще превърне обикновената стая в мечтаната "Невърленд" на вашето дете, изпълнена с фантазия и цветове. Ще откриете детски дизайн както в "мащабни" форми (напр. детски мебели, килими за деца), така и такъв, който се проявява в по-малки предмети, като напр. контейнери за играчки или детски часовници. Имаме и някои предложения за най-малките; ще ги намерите в категорията за бебета. А ако стаята на вашето мъниче е готова, но се нуждае от малко настроение, разгледайте декорации за детска стая и осветление за деца . Или може би търсите подарък за вашето дете? Тогава със сигурност ще се заинтересувате от категориите играчки i детски книги. Успех в обучението ви чрез дизайн!

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 22
Шах Printworks Classic

117 лв

Шах Printworks Classic

Printworks(5)
  Шах Printworks Classic

  117 лв

  Шах Printworks Classic

  Printworks(5)
НовиПъзел Iconic Buildings

59 лв

Пъзел Iconic Buildings

Printworks
 • Нови
  Пъзел Iconic Buildings

  59 лв

  Пъзел Iconic Buildings

  Printworks
3 частиНовиИграчка комплект за печене Bryn 3 части

77 лв

Играчка комплект за печене Bryn 3 части

Bloomingville
НовиОбразователна постелка Agnes 100 см

135 лв

Образователна постелка Agnes 100 см

Bloomingville
НовиСтенна декорация Jean 70 x 70 см

106 лв

Стенна декорация Jean 70 x 70 см

Bloomingville
64 брояНовиКомплект за изработка на колаж Collage Maker 64 броя

88 лв

Комплект за изработка на колаж Collage Maker 64 броя

Printworks
НовиДетска чиния Ninette 15 см

24 лв

Детска чиния Ninette 15 см

Bloomingville
2 бр.НовиПлакати Fritza 2 бр.

36 лв

Плакати Fritza 2 бр.

Bloomingville
 • 2 бр.Нови
  Плакати Fritza 2 бр.

  36 лв

  Плакати Fritza 2 бр.

  Bloomingville
8 частиНовиИграчка за салон за сладолед Vallie 8 части

77 лв

Играчка за салон за сладолед Vallie 8 части

Bloomingville
НовиСтенна закачалка Oswall октопод

77 лв

Стенна закачалка Oswall октопод

Bloomingville
15 частиНовиУкраса за рожден ден Salve 15 части

106 лв

Украса за рожден ден Salve 15 части

Bloomingville
НовиПлюшена кукла Felix кученце 37 x 45 см

71 лв

Плюшена кукла Felix кученце 37 x 45 см

Bloomingville
НовиБебешко одеяло Agnes 80 x 100 см

52 лв

Бебешко одеяло Agnes 80 x 100 см

Bloomingville
НовиМоливник Take бежов

26 лв

Моливник Take бежов

House Doctor
 • Нови
  Моливник Take бежов

  26 лв

  Моливник Take бежов

  House Doctor
13 частиНовиИграчка хамбургер с пържени картофки Jools 13 части

42 лв

Играчка хамбургер с пържени картофки Jools 13 части

Bloomingville
НовиКошница за съхранение Jaspar стенна

121 лв

Кошница за съхранение Jaspar стенна

Bloomingville
НовиМузикална кутия Vigge

48 лв

Музикална кутия Vigge

Bloomingville
 • Нови
  Музикална кутия Vigge

  48 лв

  Музикална кутия Vigge

  Bloomingville
НовиКилим Harrison юта 100 см

154 лв

Килим Harrison юта 100 см

Bloomingville
 • Нови
  Килим Harrison юта 100 см

  154 лв

  Килим Harrison юта 100 см

  Bloomingville
НовиСтенна декорация Toto с място за съхранение

106 лв

Стенна декорация Toto с място за съхранение

Bloomingville
НовиДетска купа Ninette 250 мл

29 лв

Детска купа Ninette 250 мл

Bloomingville
2 частиНовиИграчка дъска за гладене Sande с ютия 2 части

135 лв

Играчка дъска за гладене Sande с ютия 2 части

Bloomingville
НовиСтенен часовник Harrison 23 см

58 лв

Стенен часовник Harrison 23 см

Bloomingville
4 частиНовиИграчка комплект за доктор Elliott 4 части

39 лв

Играчка комплект за доктор Elliott 4 части

Bloomingville
НовиПлюшена кукла Kalle октопод

48 лв

Плюшена кукла Kalle октопод

Bloomingville
Показване:

Как се декорира детска стая?

Този на пръв поглед прост въпрос изисква по-дълъг отговор. Но не се притеснявайте! Най-важното нещо, което трябва да запомните, е едно златно правило - стаята е за детето, а не обратното. Обзавеждането на детската стая трябва да отговаря на редица условия. Преди всичко тя трябва да е безопасна в царството на вашето малко дете. Вярваме, че дори и най-красивата детски мебели или декорация не са подходящи за детска стая, ако предизвикват опасения за безопасността.

Макар че е лесно да се съгласим с горния принцип, вторият принцип, който е също толкова важен, може да бъде трудно смилаем за някои родители. Детската стая трябва преди всичко да радва обитателя си. Тук бихме искали да отправим призив - мамо, татко, дори да обичате скандинавския дизайн и всички нюанси на сивото, не се опитвайте да го подчините на въображението на детето си. По-добре е да се отпуснете и да оставите детето си да има реална дума за това какво ще изпълни стаята му.

Какво още трябва да имате предвид, когато обзавеждате детската стая? Удобство и функционалност, които много често вървят ръка за ръка. Всяко малко дете трябва да може да си почива в приятна обстановка, след като се върне от детска градина или училище. Детските мебели трябва да са удобни и практични, а аксесоарите, като напр. закачалки или контейнери за играчки - леки и удобни.

Детска стая - вдъхновение

Търсите идеи за обзавеждане на детската стая? Фабриката за форми е тук, за да ви помогне! Нашата категория с асортимент "за деца" е внимателно организирана и логично подредена, за да направим намирането на вдъхновение възможно най-лесно и приятно. В отделните категории ще откриете допълнителни подкатегории, които ще ви позволят да се запознаете с детския асортимент в съответната група.

Детски мебели

W детски мебели има четири подкатегории. W детски столове сме включили всички видове седалки, които са предназначени за най-малките. Думата "столове" не отговаря на предложенията, които ще откриете тамһттр://.... Защото може ли да наречете един стол цветен, люлеещ се птица додо? Или седалка Piedrasмебел с форма на камък, излязла направо от света на Семейство Флинтстоун? В детските мебели сме включили и рафтове и етажерки за книги за децакоито ще използват перфектно пространството на стените и ще поберат всички книги. Детската стая няма да бъде функционална без подходящ бюро или масазатова не забравяйте да разгледате и тази подкатегория. В края на краищата малкото дете се нуждае от подходящо място за рисуване и подреждане на блокчета, докато по-голямото дете се нуждае от подходящо място за писане на домашни. В детското обзавеждане ще откриете и всякакви видове закачалки В детското обзавеждане ще намерите и всякакви стенни и стационарни закачалки, за да организирате и подредите играчките, аксесоарите и дрехите на детето си.

А за родителите със специфичен вкус сме подготвили най-популярните видове асортимент от категорията детски мебели: бели детски мебели и дървени детски мебели.

Декорации за детската стая

По наше мнение, изборът декорации за детска стая е най-приятният етап от обзавеждането на детската стая. Възможностите са толкова много, че понякога може да се почувствате ... малко претоварени. Поставянето на някои декорации изисква внимателно обмисляне, тъй като дизайнът им е особено изразителен. Междувременно развълнуваният ни малчуган ни дърпа за ръкава и пита - "Хайде да вземем това, това и още!".

Нека започнем да декорираме детската стая от общото до детайла. Първо да изберем тапет или цвят на стената, след това плакати и по-големи декорации за стенаи накрая, но не на последно място, малките неща като мерки за височина и стикери за стена. Във Фабриката за форми ще намерите всички тези декорации за детската стая. Обръщаме ви внимание на особено богатия избор от плакати за децасред които детето ви със сигурност ще намери нещо допълнително.

Стенни часовници за деца са поставени в отделна категория, но не може да се отрече, че те имат голям дизайнерски потенциал и затова несъмнено принадлежат към декорациите в детската стая.

Килими за деца

Струва ли си да изберете килим за детската стая? Сигурни сме, че да! Тогава стаята на малчугана ще изглежда много по-уютна. Детският килим има и защитна функция - той омекотява пода по време на дивите лудории и предотвратява подхлъзването по пода. Струва си да не забравяте да залепите килима в детската стая с двустранно тиксо. Ние сме почитатели на 3D дет ските килими, т.е. на тези, които показват миниатюрен свят в три измерения. Такива детски килими са не само практична декорация, но и забавен елемент. И на всичкото отгоре не се налага да почиствате :)

Детско спално бельо

В тази категория ще намерите и различни видове детско спално бельо. Те са изработени от висококачествен памук, който е напълно безопасен за кожата и здравето на вашето мъниче. Принтовете, които красят детското спално бельо, което ще намерите при нас, ще спечелят сърцето на всеки малък сънливец! Хиперреалистичните, като тези на Snurkпозволяват на детето ви да бъде каквото пожелае - космонавт, жокей, балерина или дори... динозавър. динозавър.

Детски лампи

Snap! Разгледайте нашите предложения за лампи за детската стая. За да ви е по-лесно да намерите това, което търсите, сме ги разделили на три подкатегории. W детски настолни лампи сме включили малки продукти, които ще работят добре като осветление на нощно шкафче, на бюро или на шкаф. Ако търсите нещо по-голямо, вижте таванни лампи за деца. При стенните лампи, от друга страна, има може би най-изобретателните предложения за осветление за детската стая - например във формата на животни или растения.

Контейнери за играчки

Съхраняването на играчките може да бъде главоболие! Във Fabryka Form сме помислили за вашите нерви. Ето защо, в допълнение към категорията с категория играчки сме включили практични контейнери за съхранение. контейнери за играчки.И това не спира дотук! Разделихме ги на два вида, за да ви улесним още повече. W кошници за играчки ще намерите просторни, практични кошници, които са чудесни за съхранение на плюшени мечета и по-големи играчки. И в кутии за играчкиса типични кутии за играчки с капаци, подходящи за детските съкровища.

За бебета

Помислили сме и за най-малките. С помощта на Fabryka Form можете да сглобите стилна спалня за вашето бебе. за вашето бебе. Разполагаме с органайзери, които ще ви помогнат да подредите аксесоарите за грижа за новороденото, възглавнички за вгнездяване, много меки пухкави играчкимеки плюшени калъфки, памперси... С една дума, всичко, което ще направи света, който изведнъж се е преобърнал наопаки заради едно малко човешко същество, малко по-достъпен :)

Училищен комплект

Хей-хо, училището ще тръгне! Особено ако сте добре подготвени за септемврийското завръщане между познатите стени. Разгледайте нашите предложения в училищните комплекти.Ще намерите химикалки и писалкиписалки и химикалки, чанти за обувки, раници, моливници, тетрадкитетрадки... С други думи, всичко, от което се нуждае един примерен ученик (или този, който иска да стане такъв!).

Кухненски аксесоари за деца

Дизайнът не е достатъчен! Понякога трябва и да се яде. Но почакайте - не може ли обстановката за хранене да бъде също толкова очарователна, колкото и останалата част от интериора? Ние вярваме, че може! Ето защо ще намерите много сладки кухненски аксесоари за деца. Цветни чаши чаши с приказни герои, сладки купички и чинии с интересни щампи, удобни прибори за храненемалки удобни за ръцете, леки и удобни детски кутии за обяд кутии за обяд и готови ястия за деца в комплект.

Марки, които децата обичат

Скандинавски минимализъм в детска серия? Защо не! Просто го разчупете с някои забавни акценти. Това е талантът на дизайнерите от Done by Deer, ferm LIVING и Bloomingville. От друга страна, лудите идеи на италианските Magis Me Too изненадват дори нас... положително, разбира се :) В асортимента Follygraph ще откриете прекрасни плакати за деца, а продуктите на марката 3 кълнове ще ви помогнат да организирате пространството на детската стая. 3 кълнове.

P.S. Разгледайте и категорията подаръци за деца.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки