ЗА ФИРМАТА

КОИ СМЕ НИЕ?

Специализирани сме в продажбата на авангардни аксесоари за обзавеждане на дома, знаем точно как да направим живота Ви красив. Как го правим? Просто – нашата философия и най-важна цел е да предоставяме услуги, чието качество върви ръка за ръка с качеството на продуктите, които предлагаме. Ето защо предоставяме само най-добрите услуги, за да сме сигурни, че клиентите ни са доволни както от самите продукти, така и от начина, по който изпълняваме поръчките им. Това не би било възможно без нашата страст и любов към това, което правим. А това, което правим, е да разкрасяваме живота на нашите клиенти, като внасяме интересни, вълнуващи, интригуващи и понякога дори забавни предмети в техния интериор, за да създаваме специални емоции и да подхранваме любовта им към живота.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

На страниците на нашия магазин сме събрали огромна гама от най-добрите продукти за обзавеждане на дома. Тук ще намерите както декорация, така и мебели, осветление, артикули за кухнята, банята, терасата и градината. Ние сме официален търговец на дребно и основен дистрибутор на много международно признати марки като Alessi, Eva Solo, Menu, Iittala, KitchenAid, Normann Copenhagen, Joseph Joseph, Koziol, Chroma, Stackers, Smeg, KitchenAid, Villeroy & Boch. Доверяват ни се повече от 220 производители и броят им непрекъснато расте!

НЕ САМО ПРОДУКТИ...

Нашата основна задача от самото начало на дейността ни беше не само да изградим предлагането на най-висококачествени продукти за вътрешно обзавеждане, но и да осигурим същото високо ниво на обслужване на клиентите. В продължение на десетина години дейност ние изградихме екип, който работи в съответствие с утвърдените стандарти. Вярваме, че с коректно обслужване, старание и приятелско отношение ще спечелим сърцата на нашите клиенти :-) Не сме безпогрешни, но винаги сме в състояние да признаем, когато грешим. Нещо повече, ние обичаме продуктите, с които работим – те ни доставят толкова радост, колкото и на Вас!

Каним Ви често да посещавате FormAdore – предложенията ни непрекъснато се попълват с нови продукти, които радват и вдъхновяват, чудесни са за подарък, но преди всичко ще направят живота Ви красив!

Можете да намерите нашите данни за → контакт на страницата.

Магазинът FormAdore се управлява от FORMADE.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки