Отварачки за бутилки

31 продукта

Може ли отварачката за бутилки да бъде дизайнерска? Да, може! Тук ще откриете набор от отварачки за бутилки, които могат да се справят дори с най-упоритите капачки - от класически до по-оригинални - като капачка за бутилка , мистериозно същество или... дявол! дявол! Тези отварачки ще бъдат не само практично допълнение към кухненския ви инструментариум, но и забавен подарък за любителя на бирата или ... оранжевите напитки. ...портокали.

И докато сме на темата за любителите на златната напитка - какво ще кажете за нашите аксесоари за бира?

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 1
Отварачка Aperto 5 в 1

23 лв

Отварачка Aperto 5 в 1

Gefu(8)
    Отварачка Aperto 5 в 1

    23 лв

    Отварачка Aperto 5 в 1

    Gefu(8)
Отварачка за буркани и бутилки Practico

42 лв

Отварачка за буркани и бутилки Practico

Gefu(4)
Тирбушон и отварачка за бутилки Classic 3 в 1

138 лв

Тирбушон и отварачка за бутилки Classic 3 в 1

Zwilling
Отварачка за бутилки Hamburger Heber

50 лв

Отварачка за бутилки Hamburger Heber

Philippi(1)
Отварачка за бутилки Johnny Catch с контейнер за капсули

58 лв

Отварачка за бутилки Johnny Catch с контейнер за капсули

Hoefats(2)
Отварачка за бутилки Johnny Catch

48 лв

Отварачка за бутилки Johnny Catch

Hoefats(1)
Многофункционална отварачка Sesam

50 лв

Многофункционална отварачка Sesam

Moha(1)
Отварачка за бутилки Sinos

26 лв

Отварачка за бутилки Sinos

Zack(5)
Сервитьорски нож Cameri

44 лв

Сервитьорски нож Cameri

Gefu
Отварачка за бутилки Utilo

54 лв

Отварачка за бутилки Utilo

Blomus(2)
Комбинирана отварачка за шампанско Vacu Vin

40 лв

Комбинирана отварачка за шампанско Vacu Vin

Vacu Vin
Отварачка за бутилки Profile 2.0

17 лв

Отварачка за бутилки Profile 2.0

Brabantia(1)
Отварачка за бутилки Essential

12 лв

Отварачка за бутилки Essential

Brabantia(1)
2 частиОтварачка за бутилки и тирбушон Grand Cru 2 части

144 лв

Отварачка за бутилки и тирбушон Grand Cru 2 части

Rosendahl
Отварачка за бутилки Ercolino 19 см

90 лв

Отварачка за бутилки Ercolino 19 см

Alessi
Отварачка за бутилки Grand Cru

59 лв

Отварачка за бутилки Grand Cru

Rosendahl
Отварачка за бутилки Kay Bojesen

98 лв

Отварачка за бутилки Kay Bojesen

Kay Bojesen
Отварачка за бутилки Keza

32 лв

Отварачка за бутилки Keza

Bloomingville
Отварачка за бутилки Weave

48 лв

Отварачка за бутилки Weave

Ferm Living
Показване:

За да подобрите ежедневието си, си струва да заложите на практична отварачка за бутилки. Всеки трябва да има такава в дома си. Благодарение на нея е възможно безопасното отваряне на бутилки с капачки, но също така ще бъде много по-лесно да отвивате пластмасови капачки или бутилки за шампанско.

Отварачка за капачки

Оказва се, че този прост инструмент има дълга история. Той е патентован през 1893 г. от Алфред Луи Бернарден. Отварачката от неговия проект обаче е била трайно прикрепена към масата, което означава, че не е можела да бъде полезна навсякъде - нещо за тези, които обичат да седят с бираһттр://.... Или три. Година по-късно обаче Уилям Пейнтър патентова ръчна и следователно по-универсална отварачка за капачки във формата, която работи и до днес. Струва си да се знае, че Пейнтър е изобретател и на дантелените капачки. Интересно е, че той изобретява капачката през 1892 г. и само две години по-късно изобретява устройство за отварянето ѝ... Все пак великите умове вървят по различни пътища!

Разбира се, възможно е да се справите с този тип заключване по друг начин, но това не е препоръчително. Определено е по-безопасно да разчитате на устройство за отваряне на капачки. Отварачката за капачки се поставя върху капачката, така че горната част на капачката да легне върху повърхността ѝ, а долната част да се захване за зъбците. Инструментът работи на принципа на лоста. Чрез издърпване на дръжката на отварачката нагоре капачката се сваля и няма риск да си порежете ръката с острия край.

Отварачка за бира

Разбира се, най-често купуваме отварачка за бира. Любителите на златната напитка определено предпочитат да купуват напитката в бутилки, а не в кутии. Няма нужда да навлизаме в подробности - това са фактите. Въпреки това, за да консумират пенливата напитка, те трябва сами да си я отворят. Въпреки че се срещат и бутилки с капачка, най-често се използва класическата капачка. Затова отварачката за бутилки е един от основните предмети сред аксесоарите за бира в оборудването на всеки любител на бирата. Ето защо много от предлаганите отварачки за бутилки са компактни - за да се поберат в джоб, чанта, раницаһттрѕ://....

Разбира се, отварачката за бутилки не трябва да се използва само за отваряне на бира. Затварят се и минерална и изворна вода, прясно изцедени сокове, портокали. Така че не е нужно да се притеснявате как да се справите с капачката в градината, по време на пикник или на плажа - просто вземете джобния си приятел със себе си. Популярно решение е отварачката за ключодържатели. Както с класическа форма, напомняща тази, патентована от Уилям Пейнтър, с халка или верижка, така и в по-причудлива форма. Ключодържателят с отварачка за бира има предимството пред другите подобни аксесоари, че прикрепен към ключовете ви, той винаги ще ви бъде под ръка.

Вкъщи е добре да имате малко по-голяма отварачка с удобна дръжка. Препоръчително е да има здрава конструкция, така че да издържи години наред. Всяка отварачка за бутилки има метално ухо, но дръжката може да бъде изработена от различни материали, често декорирани или отпечатани в причудливи дизайни.

Отварачките за бира с щампа са идеални за подарък за гадже. Най-често върху тях има някаква забавна картинка или текст. Такива забавни отварачки за бира ще се харесат на всеки. Те внасят чувство на оптимизъм в кухнята, привличат погледа и често са забавни. Забавната отварачка за бира може да дължи характера си не само на щампата, но и на формата; например във Фабриката за форми можете да си купите аксесоар във формата на слънце, дявол, котка. Нещо повече, интересните отварачки за бира се предлагат в широка гама от цветове.

Когато търсите оригинални джаджи за кухнята, добра идея е стенна отварачка за бутилки. Закачена на стената, тя не само ще украси помещението, но и винаги ще бъде в готовност. Алтернативно, отварачка за бутилки с магнит може да се постави на хладилника. Отварачка за бутилки с поставка за капачки също е много практична - тя веднага събира капачките за бутилки вместо вас, така че след партито те да не са във всеки ъгъл на къщата.

Отварачка за капачки

Отварачките за бутилки са предимно такива за капачки, но понякога може да е трудно да се отворят и бутилки с пластмасови капачки. Такива, каквито се поставят на сокове, минерални води, масла. За щастие, производителите на кухненски джаджи са помислили и за това. Отварачките за капачки са изработени от пластмаса. Те могат да приличат на клещи или да имат много по-интересни форми, като например форма на костенурка.

Отварачка за шампанско

Отварачки за капачки, за капачки, коркозавивачки - знаем го. Но има ли аксесоари, които улесняват отварянето на бутилки, но с шампанско? Оказва се, че да! Това е добра новина не само за тези, които организират новогодишно парти, но и за любителите на просеко. С помощта на отварачка за шампанско издърпването на тапата на пенливото вино ще бъде много по-лесно.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки