Сушилни за салати

13 продукта

Хрупкавите и леки зеленолистни зеленчуци са идеалното допълнение към традиционните ястия и основна основа за безмесни ястия. Как да гарантирате, че зелените зеленчуци на вашата трапеза ще изглеждат апетитно и ще имат отличен вкус? Снабдете кухнята си с подходяща сушилня за салати. Името е малко подвеждащо, защото можете да сушите не само листа от маруля, но и рукола, агнешка салата, спанак, магданоз и дори билки.

Сушилнята за салати може да изглежда като незабележим кухненски аксесоар, но тя наистина може да улесни живота. Край на мокрите салати в купичките, където на дъното се събира вода. За секунди можете да изкарате влагата от всеки вид листа и да ги направите леки, хрупкави и апетитни. И, разбира се, чисти и безопасни за вашето здраве :)

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 1
Центрофуга за салата Green Tool

111 лв

Центрофуга за салата Green Tool

Eva Solo
Сушилня за марули Turby

88 лв

Сушилня за марули Turby

Moha
Центрофуга за салата Pullit

Нова цена:151 лв 
Стара цена:180 лв Отстъпка:-16%

Центрофуга за салата Pullit

Gefu
    Центрофуга за салата Pullit

    Нова цена:151 лв
    Стара цена:180 лв Отстъпка:-16%

    Центрофуга за салата Pullit

    Gefu
НовиСушилня за марули Spindola

71 лв

Сушилня за марули Spindola

Joseph Joseph
Показване:

"Зелени" за салата, за сандвичи, в песто или може би за смути? И вие ли като нас не можете да му устоите в нито една от тези форми? Ако е така, в кухнята ви не трябва да липсва приспособление като сушилня за марули. Във Фабриката за форми сме събрали най-добрите модели на пазара - проверете и изберете продукта, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Сушилня за салата - удобен аксесоар за вашата кухня

Както знаете, "зелените" зеленчуци трябва да бъдат старателно измити и след това изсушени преди консумация. Мокрите листа не само не изглеждат апетитно и предизвикват събиране на вода на дъното на чинията, в която се сервират, но и губят своята хрупкавост и лекота. Проблемът за много хора е, че сушенето изисква допълнително време, което често просто не е достатъчно при приготвянето на храната. Ето защо Фабрика за форми идва на помощ на всички любители на марули, рукола, магданоз и много други здравословни предложения от майката природа, представяйки сушилни за марули! Благодарение на своето действие те много бързо извличат влагата от листата, които миг по-късно са не само чисти, но и готови за сервиране! Те запазват свежия си, естествен вид, така че могат успешно да се показват в салати, сервирани в прозрачни купички, или да се приготвят в буркани за изнасяне. Специалните отвори в уредите ви позволяват лесно да се отървете от водата, натрупана по време на въртенето на салатата - така че не е нужно да се притеснявате за начина на изхвърляне.

Търсите вдъхновение за вкусни и питателни салати с използване на сезонни плодове и зеленчуци? Разгледайте нашите Вкусни салати за лятото - 5 здравословни рецептиза да видите нашите предложения. Или пък се интересувате от салати, които да вземете със себе си на работа или по време на пътуване извън града? Ако е така, прочетете списанието Пролетна салата в буркан - 5 рецепти - със сигурност ще намерите нещо, което да ви хареса в него.

Какво трябва да взема предвид, когато избирам сушилня за салати?

Когато избирате сушилня за салата, обърнете внимание на материала, от който е изработена купата. Можете да се спрете на пластмасов продукт, но ще намерите и купи, изработени от стомана. Ако искате голям продукт, изберете модел с по-голям капацитет и диаметър. За домашна употреба, особено в малка кухня, купа с вместимост 3 литра и диаметър около 25 см трябва да ви е достатъчна. Във Fabryka Form ще намерите купи за салата, оборудвани с естетически издържани кошници, така че да можете да ги използвате допълнително, например като цедка за измиване на зеленчуци и плодове под течаща вода. От друга страна, ефектно изглеждащите чаши на въртележките ще служат като салатиери, украсяващи масата за хранене по време на обяд или вечеря.

Сушилня за марули - улеснява съхранението на "зеленината"

Оборудването на сушилнята за салата с капак също е голямо удобство, когато става въпрос за безопасно и хигиенично съхранение на храните. Измитите зеленчуци могат да се затворят в купата, да се съхраняват в хладилника и да се консумират по-късно.

Здрави сушилни за салати със забележителен дизайн и прост механизъм на работа - ще ги намерите във Fabryka Form!

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки