Коледна украса

287 продукта

Очевидно в къща, украсена с коледна украса, меденките ще растат по-добре, елхата няма да падне, подаръците ще се получат добре и Бъдни вечер ще мине без спорове. Според нас това е доста разумна теория - коледната украса внася празнична атмосфера, която не само ни изпълва с оптимизъм, но и вдъхновява и насърчава домакинството да се старае повече (от обикновено).

Най-лесният и бърз начин да влезете в коледния дух е с свещници и свещи, които ще озарят дома с топла светлина. Все по-често се срещат и красиви украсени прозорци прозорци и первази, които създават празнична атмосфера не само за живеещите в дома, но и за минувачите. Това се допълва от очарователни и забавни коледни фигурки върху скринове, бюфети, маси... Черешката на тортата Украса за коледната елха, Черешката на тортата са украшенията за коледната елха баунти.

Или може би търсите материали за опаковане на подаръци?

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 5
Коледна топка Il Vecchio E Il Mare

90 лв

Коледна топка Il Vecchio E Il Mare

A di Alessi(4)
НовиДекоративна връв на поставка Barni с ножица

77 лв

Декоративна връв на поставка Barni с ножица

Bloomingville
Коледна декорация Mongolfiera Reale

90 лв

Коледна декорация Mongolfiera Reale

Alessi(1)
Декорация L'Albero Del Bene

121 лв

Декорация L'Albero Del Bene

Alessi(2)
Коледна фигурка Janik Дядо Коледа

79 лв

Коледна фигурка Janik Дядо Коледа

Bloomingville(2)
Коледна топка Palla Di Fidanzamento

90 лв

Коледна топка Palla Di Fidanzamento

A di Alessi(3)
Коледна декорация Piacere Pulcino il Grande

64 лв

Коледна декорация Piacere Pulcino il Grande

Alessi
2 бр.Коледни фигурки Alessi 2 бр.

103 лв

Коледни фигурки Alessi 2 бр.

A di Alessi(6)
11 частиРождествена ясла Presepe порцеланова с фигурки 11 части

291 лв

Рождествена ясла Presepe порцеланова с фигурки 11 части

A di Alessi
Коледна декорация Ape dell'Oro

90 лв

Коледна декорация Ape dell'Oro

Alessi
Коледна топка Re Coccinello

90 лв

Коледна топка Re Coccinello

A di Alessi(2)
4 бр.Коледни топки Muurla Muminki 4 бр.

77 лв

Коледни топки Muurla Muminki 4 бр.

Muurla
Коледна топка Cigno Di Primavera

76 лв

Коледна топка Cigno Di Primavera

A di Alessi(1)
Коледна топка Baldassarre

44 лв

Коледна топка Baldassarre

A di Alessi(2)
Коледна топка Cuore E Cuora

90 лв

Коледна топка Cuore E Cuora

A di Alessi(5)
Коледна декорация San Bambino

64 лв

Коледна декорация San Bambino

Alessi
Коледна топка Giuseppe

44 лв

Коледна топка Giuseppe

A di Alessi(1)
  Коледна топка Giuseppe

  44 лв

  Коледна топка Giuseppe

  A di Alessi(1)
Коледна декорация Alessi коледна елха 30 см

191 лв

Коледна декорация Alessi коледна елха 30 см

Alessi
2 бр.Украса за коледна елха Winter Collage Accessoires злато 2 бр.

Нова цена:14 лв 
Стара цена:16 лв Отстъпка:-12%

Украса за коледна елха Winter Collage Accessoires злато 2 бр.

Villeroy & Boch(1)
Коледна топка Asinello

44 лв

Коледна топка Asinello

A di Alessi
  Коледна топка Asinello

  44 лв

  Коледна топка Asinello

  A di Alessi
3 бр.Украса Teun вила 3 бр.

89 лв

Украса Teun вила 3 бр.

Bloomingville
 • 3 бр.
  Украса Teun вила 3 бр.

  89 лв

  Украса Teun вила 3 бр.

  Bloomingville
6 частиСвещници Sanga с поднос и декорации 6 части

75 лв

Свещници Sanga с поднос и декорации 6 части

Bloomingville
Показване:

Как да създадете истинска празнична, вълшебна и радостна атмосфера в дома си? Впечатляващата коледна украса, от която ще намерите богат избор във Form Factory, със сигурност ще ви помогне да го направите. Търсите ли елегантна и уникална коледна украса и орнаменти? Или се чудите как да опаковате коледния си подарък? Попаднали сте на правилното място! Предлагаме коледни балони за елха, висулки за елха, коледни свещници, коледни фигурки, фигурки от Рождество Христово, коледни украси за прозорци и много други коледни украси, както и богат избор от кутии, хартии и панделки за опаковане. Разгледайте нашата широка гама от коледни украси, украсете с тях интериора си и внесете истинския дух на Коледа в дома си.

Традиционна украса за коледната елха - коледни баунти

Прозрачни или ажурни балони? Червени или бели? Или пък многоцветни декоративни бабчета? Коледните баубони са най-популярните декорации за коледната елха. Във Фабриката за форми ще намерите коледни декорации, които ще ви позволят да украсите коледната си елха по ефективен начин. Предлаганите стъклени балончета за коледна елха изглеждат красиво и са изработени от най-висококачествени материали.Стъклените балончета се предлагат в различни размери и широка гама от цветове. Сред тях най-популярни са големите и белите балони. Ще намерите богат избор от тях в колекцията House Doctor Xmas. Прозрачните балони, които можете да декорирате сами, също са интересен вариант. Красива стъклена бомбичка за коледна елха също е чудесна идея за подарък. Тези коледни украшения не бива да липсват на коледната ви елха.

Орнаменти за коледна елха - интересна алтернатива на бомбичките

Бабките за коледна елха са красиви и впечатляващи, но те не са единствените коледни украшения, които можете да използвате за украса на коледната си елха. Обикновените коледни орнаменти също могат да ви помогнат. Те включват многоцветни, привличащи вниманието висулки, както и приглушени, бели украшения за коледна елха. Висулките могат да бъдат окачени не само на коледната елха. Една висяща коледна украса ще изглежда също толкова красиво на врата, полилей, под тавана или като част от украсата на коледната елха. Порцелановите фигурки или коледните хартиени орнаменти също могат да бъдат окачени на прозореца. Красивите и оригинални коледни украси ще украсят дома ви и ще внесат радостна и вълшебна атмосфера. Коледните украшения за елха, предлагани от Fabryka Form, ще добавят уникален коледен щрих към всеки интериор.

Коледни свещи и полилеи - помагат за създаването на атмосфера

Атмосферното осветление ще ви помогне да създадете специална коледна атмосфера. Ето защо освен цветните лампички на коледната елха, в дома ви трябва да присъстват и декоративни коледни свещници и коледни свещи. Предлагаме коледни свещи и све щници, които са семпли и традиционни, обикновени и приглушени или украсени и цветни. Интересен вариант, който ще изглежда красиво, поставен на масата или скрина във всекидневната, е свещ във формата на коледна елха или поразителни златни свещници. Декоративната коледна свещ може да бъде самостоятелна украса, част от по-голяма композиция или част от коледен център. Коледните свещи могат да бъдат поставени и в елегантен свещник. Заслужават внимание и ароматните свещи, които изпълват дома с красив, топъл и приятен аромат, свързан с Коледа.

Декоративни коледни фигурки за интериора

Красиво украсената коледна елха, украсата за врати и прозорци, веригите и лампичките не са единствените декорации, с които можете да украсите дома си за Коледа. Перфектно решение са коледни фигурки.Поставени върху скринове, маси, первази на прозорци или на камината, заедно с красиви свещи, те ще създадат приятна, зимно-коледна атмосфера в дома ви, приканвайки ви да си починете и да се отпуснете. Сред нашите предложения ще намерите фигурки за коледна елха, еленчета и други животни, както и фигурки за коледната ясла. Особено внимание заслужават ръчно рисуваните порцеланови фигурки от Alessi, които се отличават с интересен дизайн. Посетете фабриката за форми, вдъхновете се и изберете забележителни коледни фигурки за вашия дом.

Коледни ясли, орнаменти за врати, плетени венци... - интересни идеи за коледна украса

Коледната украса за дома е уникална и атмосферична. Като просто ги поставите на различни места в къщата, окачите ги на прозорците или вратите, можете веднага да усетите магията на предстоящия коледен сезон. Ако обичате да украсявате дома си за Коледа и не се ограничавате само с обличането на елхата и окачването на лампички, попаднали сте на правилното място! Фабриката за форми е истинска мина за привличащи вниманието коледна украса. Ще намерите декоративни чорапи, плетени венци, поразителни украси за врати, коледни ясли или светещи снежни глобуси. Заедно с другите декорации, които предлагаме, те ще създадат завинаги коледната атмосфера в дома ви.

Как да опаковам коледните подаръци?

Опаковането на коледните подаръци е дейност, която повечето от нас оставят за последния момент. Лесно е, ако разполагате с подходящата картонена кутия, но как да се справите, ако нямате кутия за подаръци? С Form Factory всичко е възможно! Ще намерите хартия за опаковане на подаръци, както и ефектни декоративни панделки и ленти, с които да опаковате дори големи подаръци или подаръци с необичайна форма. Чудите се как да опаковате подарък в хартия? Това е по-лесно, отколкото си мислите! Най-важното е да се снабдите с висококачествена, дебела хартия за опаковане на подаръци , която е по-лесна за използване и с която можете бързо да опаковате подаръците. Двустранното тиксо и декоративните панделки, панделки и лентички също със сигурност ще ви бъдат от полза. Опаковайте подаръците за близките си по интересен начин и ги впечатлете с изобретателността и естетиката си.

Не се колебайте да съставите днес комплект от коледни украси, които ще ви помогнат да създадете топла и радостна коледна атмосфера.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки