Органайзери за бижута

172 продукта

Веднъж Куентин Тарантино каза, че всеки може да има собствена теория за това какво е имало в прочутия куфар във филма " Криминале"; той просто е искал да покаже, че това е било нещо красиво. Ако зависеше от нас, в него щяха да има идеално подредени бижута - явление, което е колкото красиво, толкова и невероятноһттр://.... освен ако не се снабдите с умни органайзери за бижута във Form Factory!

Обичате ли да държите всичко на открито? Потърсете стойки за бижута или поставки за ключове и пръстени. Предпочитате ли обеците ви да са винаги под ръка? Разгледайте нашата гама от калъфи за бижута за пътуване. А може би искате да правите физиономия като Винсент, когато отваряте куфара си всеки път, когато погледнете колекцията си? Нуждаете се от ковчеже за бижута. Мъжете ще се зарадват на кутии за часовници, а минималистите ще се насладят на елегантни контейнери за бижута. За всекиго има по нещо красиво!

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 3
НовиДекоративен поднос Caesar

19 лв

Декоративен поднос Caesar

Bloomingville
НовиДекоративен поднос Osea 28 см античен месинг

33 лв

Декоративен поднос Osea 28 см античен месинг

House Doctor
НовиДекоративен поднос Marble

98 лв

Декоративен поднос Marble

Meraki
НовиДекоративен поднос Tara от рециклиран материал 25,5 см

90 лв

Декоративен поднос Tara от рециклиран материал 25,5 см

Bloomingville
2 бр.НовиПодноси Lilah 11 см кафяви 2 бр.

33 лв

Подноси Lilah 11 см кафяви 2 бр.

Bloomingville
НовиДекоративен поднос Cleon 43 см

268 лв

Декоративен поднос Cleon 43 см

Bloomingville
НовиДекоративен поднос Datura 24,5 см

51 лв

Декоративен поднос Datura 24,5 см

Meraki
Органайзер за бани Birillo бял

177 лв

Органайзер за бани Birillo бял

Alessi
Ковчеже за бижута Terrace

116 лв

Ковчеже за бижута Terrace

Umbra
Органайзер за бюро Brass Тавичка

106 лв

Органайзер за бюро Brass Тавичка

Ferm Living
Ковчеже за бижута Spindle

87 лв

Ковчеже за бижута Spindle

Umbra
Тас за баня Bon 14 см

29 лв

Тас за баня Bon 14 см

Ferm Living
    Тас за баня Bon 14 см

    29 лв

    Тас за баня Bon 14 см

    Ferm Living
Чантичка за бижута Belgravia

103 лв

Чантичка за бижута Belgravia

Dulwich
Декоративна купа Hammam

96 лв

Декоративна купа Hammam

Aquanova(1)
Ковчеже за бижута Hübsch 151105 стъклено

117 лв

Ковчеже за бижута Hübsch 151105 стъклено

Hübsch
Показване:

Как да съхранявам бижутата си?

Верижките, висулките, гривните, обеците, пръстените и другите дреболии изискват правилно съхранение, което не е никак лесно при толкова много различни и малки предмети. Как можете да съхранявате ценностите си елегантно и удобно, като същевременно ги предпазвате от повреда? На помощ идват различни органайзери за бижута.

Стилни кутии за бижута

Омръзнало ви е обеците и заплетените верижки да са разпръснати навсякъде? Дизайнерските кутии за бижута играят незаменима роля при съхраняването на скъпоценните ви накити. Във Form Factory ще намерите кръгли, правоъгълни, тръбовидни или кутийковидни контейнери. Предлагаме керамични, порцеланови, стъклени и прозрачни органайзери, които едновременно защитават и показват съдържащите се в тях накити. Предлагаме както украсени, така и минималистични контейнери, със или без капак. Убедени сме, че лесно ще откриете уникална и стилна кутия за бижута, подходящо адаптирана към вашия вкус, както и към колекцията ви от дрънкулки.

Ексклузивни кутии за часовници

Часовниците ви лежат разхвърляни в чекмеджето на скрина или гардероба? Крайно време е да промените това! На помощ идват елегантните кутии за часовници, които ви позволяват да съхранявате часовниците си безопасно и сигурно, като ги предпазват от надраскване на циферблата или износване на каишката. Кутиите за часовници впечатляват със своя дизайн и висококачествена изработка, при която са използвани най-добрите материали, като дърво или кожа. Някои от тях са оборудвани с ротатори за навиване на механични часовници с автоматично навиване. Ефектните кутии за часовници могат да бъдат поставени на видно място в спалнята, например на шкаф или тоалетка, където ще бъдат допълнителна украса на интериора. Кутиите за часовници са модерни, съвременни и са най-добрият начин да съхранявате колекцията си от часовници.

Декоративни кутии за бижута

Кутиите забижута са практични и декоративни органайзери, които ви позволяват да съхранявате всички скъпоценни дрънкулки по елегантен и безопасен начин. Касичките имат много специални отделения за пръстени, верижки, висулки или гривни, което улеснява намирането и поддържането на бижутата в ред. Касичките се различават по дизайн, което улеснява всеки да избере подходящата касичка за размера на своята колекция. Те също така са изработени от различни материали. Очарователното дървено ковчеже е идеалното решение за тези, които ценят традиционните решения. Дървената кутия за бижута ще изглежда красиво, поставена върху стилна тоалетка, скрин или бюро. От друга страна, стъклената кутия за бижута е идеален начин да изложите накитите, като същевременно ги предпазите от повреда и прах. А може би мечтата ви е да имате собствено чекмедже за бижута, в което да съхранявате всичките си верижки, пръстени и висулки? Във Фабрика за форми ще намерите функционални вложки за бижута, които ще ви помогнат да подредите чекмеджето за бижута за вашите скъпоценни дрънкулки.

Оригинални стойки за бижута

Стелажите забижута са друг начин, наред с контейнерите и касетките, за естетическо съхранение на бижутата. Дизайнерските стелажи за бижута ще се впишат идеално в декора на всеки интериор, като същевременно ще го превърнат в оригинална украса. Предлаганите стелажи за бижута са изработени от различни материали и се различават по форма и размер. Ако обичате да носите пръстени, изберете специална поставка за пръстени. Ако харесвате оригинални и нестандартни решения, една поставка за бижута със сигурност ще ви допадне. Предлагаме стойки, изработени от пластмаса, например във формата на дърво или животни, както и ефектни, стоманени или месингови и минималистични стойки за бижута. Изложете накитите си на оригинална стойка, за да бъдат любимите ви бижута подредени и винаги под ръка.

Функционални поставки за бижута и ключове

Забравете за търсенето на чифт обеци сутрин или за разплитането на верижка или гривна и още днес се снабдете с практичен държач за бижута и ключове, който ще ви помогне да държите бижутата си подредени и под ръка. Предлаганите подложки също така са подходящи за вашите ключове, телефон, очила, портфейл и други предмети от ежедневието, които най-накрая ще спрат да се губят, защото винаги ще бъдат на едно определено място. Стилните подложки за бижута и ключове са изработени от висококачествени материали и се предлагат в различни дизайни и цветове, така че лесно можете да ги съчетаете със стила и характера на вашия интериор. Поставен върху скрина в коридора, шкафа в банята или тоалетката в спалнята, поставката за бижута ще осигури допълнителен, оригинален декоративен акцент.

Пътнически калъфи за бижута - естетични и практични

Удобен калъф за бижута ще предпази скъпите ви бижута от изгубване в куфара или от заплитане. Калъфът за бижута за пътуване заема много малко място и има много отделения и джобове, така че можете удобно да поставите в него обеци, верижки, пръстени и други дребни предмети, като по този начин ги предпазите от надраскване и други повреди. Благодарение на практичния калъф можете да сте сигурни, че верижките, обеците или часовниците няма да се изгубят в куфара или пътната чанта, а ще останат на сигурно място по време на цялото ви пътуване. Компактният калъф за бижута ще се побере не само в куфара, но и в дамската ви чанта. Малкият органайзер за пътуване е идеален за ваканции или бизнес пътувания.

Елегантни кутии с клипс

Най-доброто място за вашите копчета за ръкавели е в специална кутийка за копчета за ръкавели с отделни отделения, така че да сте сигурни, че никое копче за ръкавели няма да се повреди или изгуби. Предлагаме малки кутии за копчета за ръкавели, които да вземете със себе си на път, както и просторни и дори подреждащи се кутии за часовници и други ценности в допълнение към елегантните копчета за ръкавели. Поставете копчетата си за ръкавели в специална кутия, за да се радвате дълго време на красивия им и елегантен вид.

Елегантният органайзер за бижута ще ви позволи да съхранявате ценностите си безопасно, естетично и удобно.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки