Кухненски принадлежности

222 продукта

Кухнята не е помещение, което може да се нарече витрина на дома. Въпреки това искаме тя да блести от чистота. В края на краищата, тя често е мястото, където завършват всички партита. Ето защо ви предлагаме как да поддържате кухнята подредена и кои аксесоари за почистване са абсолютно задължителни за кухнята.

За да поддържате кухнята си подредена, се нуждаете от качествени кърпи и удобни четки и почистващи препарати. Струва си също така да се снабдите с ефективни почистващи препарати (напр. за почистване на стоманени съдове). Поддържаме кухнята си чиста не само по време на празници, но и ежедневно. Ето защо винаги трябва да имате почистваща машина! Кухнята е място, в което се образуват много отпадъци, включително биологични отпадъци. Остатъците от храна трябва да отиват в специални домашни компостери. Във Фабриката за форми ще намерите всички аксесоари, които са ви необходими за почистване на кухнята!

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 4
Четка с лопатка Eva Solo

129 лв

Четка с лопатка Eva Solo

Eva Solo
3 бр.НовиМалки кухненски кърпи Bejan 3 бр.

65 лв

Малки кухненски кърпи Bejan 3 бр.

Bloomingville
2 бр.НовиМалки кухненски кърпи Anza 45 x 70 см 2 бр.

42 лв

Малки кухненски кърпи Anza 45 x 70 см 2 бр.

Bloomingville
2 бр.НовиМалки кухненски кърпи Bee 2 бр.

42 лв

Малки кухненски кърпи Bee 2 бр.

Bloomingville
Компостер Campo

88 лв

Компостер Campo

Joseph Joseph(3)
  Компостер Campo

  88 лв

  Компостер Campo

  Joseph Joseph(3)
Прахосмукачка Alessi SG67

332 лв

Прахосмукачка Alessi SG67

Alessi(2)
Четка с лопатка Icon Broom

229 лв

Четка с лопатка Icon Broom

Ferm Living
Четка за зеленчуци Cuisipro

13 лв

Четка за зеленчуци Cuisipro

Cuisipro(1)
Четка за кухненски уреди Good Grips 4 в 1

19 лв

Четка за кухненски уреди Good Grips 4 в 1

Oxo(1)
Препарат за вълна и кашмир Humdakin 750 мл

43 лв

Препарат за вълна и кашмир Humdakin 750 мл

Humdakin
Ръкавици за миене на зеленчуци Mastrad

18 лв

Ръкавици за миене на зеленчуци Mastrad

Mastrad(1)
Компостер Compo

88 лв

Компостер Compo

Joseph Joseph(1)
  Компостер Compo

  88 лв

  Компостер Compo

  Joseph Joseph(1)
Стъргалка за индукционни котлони Polito

31 лв

Стъргалка за индукционни котлони Polito

Gefu
Четка с лопатка Eva Solo силиконова

111 лв

Четка с лопатка Eva Solo силиконова

Eva Solo
Стъргалка Blanko за индукционни котлони

54 лв

Стъргалка Blanko за индукционни котлони

Gefu(2)
2 бр.Кърпи за полиране на стъкло Liiton 2 бр.

36 лв

Кърпи за полиране на стъкло Liiton 2 бр.

Liiton
2 бр.Четка с лопатка Bloomingville от букова дървесина 2 бр.

113 лв

Четка с лопатка Bloomingville от букова дървесина 2 бр.

Bloomingville(1)
2 частиЧетка с лопатка Bloomingville от букова дървесина 2 части

75 лв

Четка с лопатка Bloomingville от букова дървесина 2 части

Bloomingville(1)
Държач за мивка за кърпа за пране Eva Solo

55 лв

Държач за мивка за кърпа за пране Eva Solo

Eva Solo
Показване:

Подреденост в кухнята

Във Фабриката за форми ще намерите всичко, което ви е необходимо, за да поддържате чистота! Модерните аксесоари за почистване, които предлагаме, ще направят домашното подреждане лесно и приятно, а домът ви ще заблести както никога досега.

Кухненски кърпи - незаменими във всеки дом

Кърпи кърпи за почистване са практичен аксесоар за. Те улесняват ежедневните задачи за почистване, Те са идеални за избърсване на съдове, почистване на прозорци или бърсане на прах. Има три вида кърпи, от които да избирате. Памучни кърпи за кухня са най-популярният вид кухненски кърпи. Те са издръжливи, устойчиви на топлина и са приятни на допир. Памучната кърпа има отлична хигроскопичност хигроскопични свойствакоето я прави идеална за избърсване на съдове, но също така и като кърпа за стъкло или прах. От друга страна ленени кърпи за кухняв сравнение с памучните кърпи, са още по-абсорбиращи! Ленената кърпа може да абсорбира до 25 % от водата, като същевременно остава суха, което значително улеснява поддържането на чистота в кухнята. Освен това кухненската кърпа от лен съхне много бързои следователно не благоприятства размножаването на микроорганизми. Последният вид кърпи, необходими за почистване, са кърпи за почистване на прах изработени от микрофибър. Благодарение на иновативната им конструкция, те не пренасят прах от място на мястоа я задържат в структурата си. Това е и идеалната кърпа за прозорци и други стъклени повърхности, тъй като не оставя ивици.

Четката за почистване - основна част от оборудването за почистване на дома

Четката за почистване е незаменим елемент във всяка кухня! Във Form Factory ще намерите много модели четки и почистващи препаратикоито се различават по предназначение и които улесняват ежедневното почистване на кухнята. Четка с твърд връх е идеална за всички, на които им е дошло до гуша от упорити и трудни за отстраняване засъхнали остатъци от храна. От друга страна Профилираната тясна четка за търкане е незаменим уред за почистване на кухнята. Тя е незаменима за почистване на замърсявания в пукнатини, ъгли и труднодостъпни места. Фабриката за формуляри не би могла да пропусне и следното изобретателни четки за почистванекоито правят ежедневното почистване по-удобно и приятно. Една от тях е удобна и практична четка за миене на съдове, снабдена с малък контейнер с помпа, дозираща необходимото количество течност за миене на съдове. Ще намерите и четки за почистване на прибори за хранене, зеленчуци, гъби, фуги или електрически скари и тостери.

Лопатка за прахосмукачка - задължителните аксесоари за почистване за всеки дом

Лъжичка за прах и прахосмукачка е незаменим домашен аксесоар за почистване, който е надежден помощник в борбата ни с праха и трохите. Лопатката за боклук и чистачката са функционални прибори за почистване изработени са от висококачествени, издръжливи и нечупливи материалиТова означава, че веднъж закупени, лопатката и чистачката ще служат дълги години. Четката и лопатката са домакински аксесоари за почистване Четката и лопатката имат ниски ръбове, за да подобрят събирането на прах, праха и петната по пода, но не само. Ще намерите и четки за прахкоито се справят с мръсотията дори от труднодостъпни места. Лъжичката за прах с метла се използва предимно за почистване, но трябва да се подчертае, че моделите, предлагани във Fabryka Form, не са лишени от интересен, естетически вид.

Бъдете екологични! Поставете домашен компостер в кухнята

Компостерът в дома е чудесно решение за намаляване на количеството изхвърляни отпадъци. Не се нуждаете от голямо, специално пространство, за да го поставите. Домашен компостере достатъчно малък, за да се побере на малък балкон. на малък балконили дори в шкафа под кухненската мивка. Ако решите да изберете такъв уред за кухнята си, не е нужно да се притеснявате за неприятни миризми, защото съвременният кухненски компостер е оборудван с въглероден филтър за неутрализиране на неприятните миризми и има херметически затворен люк за предотвратяване на миризми. Оборудван е с филтър от въглен за неутрализиране на неприятните миризми и с уплътнен капак, който предотвратява разпространението на неприятни миризми. за предотвратяване на разпространението на неприятни аромати. Можете да избирате между компостер за кухненски компостер, изработен от стомана и пластмасапредлагани в различни форми и вместимости. Когато избирате конкретен модел, обърнете внимание, дали има дръжка за лесно пренасяне.

Как да улесните почистването на домакинството? Снабдете се с продукти за почистване на домакинството!

Подходящата кърпа или качествената метла не са достатъчни, за да почистите дома си на мига. Нуждаете се и от продукти за почистванекоито могат да се справят с всички видове мръсотия и замърсявания. С тяхна помощ ще можете да почистите дома си перфектно, без да оставяте ивици или грозни следи по оборудването или повърхностите. Сред артикулите за почистване на дома ви ще намерите както продукти за грижа за дърво, неръждаема стомана и други повърхностиСред продуктите за почистване на дома ви ще намерите продукти за дърво, неръждаема стомана и други повърхности като стъкло, които се почистват най-добре с микрофибърни кърпи за прах.

Кърпата, четката, метлата за прахосмукачка и почистващите продукти са надеждни помощници, с които почистването на дома най-накрая ще престане да бъде проблем и задължение!

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки