Koziol

От години германската марка Koziol доказва, че дизайнът не може да се приема твърде сериозно, но екологията може! Всички продукти са изработени от трайна пластмаса и доказват, че интелигентният дизайн означава преди всичко функционалност: оттук и нечупливите нечупливи съдове за хранене от Koziolнечупливи прибори за хранене от Koziol, чанти за многократна употреба Tasche, идеални за пазаруване вместо найлонови торбички, или практични кухненски аксесоари от Koziol. Кухненски аксесоари Koziol.
През 2022 г. компанията стана 100% устойчива марка, всеки продукт ще бъде изработен от поне 50% биоциркулярни пластмаси, а през 2021 г. Koziol получи сертификат за 100% въглероден неутралитет, благодарение на радикалното намаляване на въглеродния отпечатък по време на производствения процес и създаването на нови устойчиви дървесни плантации.

Прочетете още
Скрийте
Сортиране:
Марка
Колекции
Цена
-
288 продукта
2 бр.НовиЧаши без столче Club No.19 Superglas 2 бр.

38 лв

Чаши без столче Club No.19 Superglas 2 бр.

Koziol
Чаша за вино Club No. 9 Superglas 200 мл прозрачна

18 лв

Чаша за вино Club No. 9 Superglas 200 мл прозрачна

Koziol(1)
Кана и 4 чаши Crystal

51 лв

Кана и 4 чаши Crystal

Koziol
    Кана и 4 чаши Crystal

    51 лв

    Кана и 4 чаши Crystal

    Koziol

свързани търсения

История и философия на марката Koziol

Марката Koziol, кръстена на своя основател Стефан Козиол, е германска марка, произвеждаща интериорни и кухненски аксесоари, които ще се харесат на всички, които ценят чувството за хумор и предметите от ежедневието, попадащи в категорията на приложното изкуство. Защото според философията на марката, която най-добре е отразена в нейния слоган " Изкуство на работа", четката е просто четкаһттр://.... освен ако не е четка на Koziol, чиито продукти притежават уникална индивидуалност, атмосфера и характер. Благодарение на уникалния си дизайн, високата си практичност и функционалност, както и на най-висококачествената пластмаса, от която са изработени продуктите на компанията, те не залежават дълбоко в шкафовете и не се покриват с прах, а ежедневно помагат на своите потребители в редица домакински задължения, придават цвят на интериора им, разсмиват ги и провокират забавления и срещи с приятели.

Оферта на марката Koziol

Широката гама от продукти, предлагани от немската марка, включва декоративни интериорни обзавеждане - часовници, стойки за списания, стойки за бижута, табуретки или кошчета за отпадъци. Изключително важна част от колекцията Living е богатата колекция от лампи, като на преден план са добре познатите лампи Stella, Josephine и Orion, както и линията Spheres - колекция от декоративни пана, които ще ви помогнат да очертаете зони в интериора, да го обогатите с интригуващи форми и да го оцветите с ярки цветове.

Серия продукти, обединени под името Garden, ще поканят характерния за марката дизайн в градината, а колекцията за баня на Koziol ще ви позволи да оборудвате банята си с всички необходими практични, но и весели и очарователни аксесоари. Линията кухненски прибори Basic е признание за таланта на известния дизайнер Оле Палсби, а приборите за хранене от колекциите Rio, Koziol Crystal или Rondo ще осигурят най-добрия дизайн на барбекюта, пикници, на почивка и в градината.

Изключително популярни сред почитателите на марката са чантите от колекцията Tasche. Широката гама от размери и изключително богатата цветова палитра са направили тези чанти подходящи за пазаруване, на почивка, на плажа и в градината. По подобен начин купичките, чиниите и чашите от колекциите Bottichelli и Pottichelli, които работят добре не само в банята, но и в офиса, кухнята или градината, се радват на също толкова широка функционалност и признание от страна на клиентите на компанията. Накрая, но не на последно място, си струва да споменем чинията Babell, абсолютен бестселър и идеален продукт, независимо дали за парти в средата на лятото или за Коледа. Сладкишите или плодовете, представени и поднесени на вашите гости с чинията Babell, ще придобият съвсем различен вкус - вкус на най-добрия и весел дизайн от Koziol.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки