Стоящи лампи

138 продукта

Дори когато стои в ъгъла, тя няма да изглежда тъжна! Стоящата лампа от гамата на магазин Form Factory е чудесен избор за всеки интериор, в който е полезен допълнителен източник на светлина. Стоящите лампи придават характер и създават уникална атмосфера, а освен това изглеждат красиво! В нашето предложение ще откриете стоящи лампи в черно и във всеки цвят на дъгата, тавански лампи, модерни, в стил glamour или традиционни лампи. Ако харесвате модерните решения, изберете безжична лампа, която се зарежда чрез USB кабел. А ако искате да създадете вълшебна атмосфера на терасата си, изберете устойчива на атмосферни влияния външна лампа. А ако искате промяна, винаги можете да експериментирате с външния вид на вашата подова лампа: понякога е необходимо само да смените абажура или крушката, за да изглежда като нова!

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 3
Подова лампа Ancora 150 см

1 154 лв

Подова лампа Ancora 150 см

Ferm Living
НовиПодова лампа Botanica Deco с контейнер с дървен капак XL

750 лв

Подова лампа Botanica Deco с контейнер с дървен капак XL

Kaspa
Led лампа Linea Pixled 124 см

266 лв

Led лампа Linea Pixled 124 см

Seletti
Подова лампа Bloomingville от ратан 160 см

569 лв

Подова лампа Bloomingville от ратан 160 см

Bloomingville
Стояща лампа Design Lights Miffy XL

383 лв

Стояща лампа Design Lights Miffy XL

Mr Maria
Стояща лампа Design Lights Smiley

248 лв

Стояща лампа Design Lights Smiley

Mr Maria(3)
Подова лампа Hübsch 990304

354 лв

Подова лампа Hübsch 990304

Hübsch
Подова лампа Botanica Deco XL

582 лв

Подова лампа Botanica Deco XL

Kaspa
Подова лампа Bloomingville 150 см черна

451 лв

Подова лампа Bloomingville 150 см черна

Bloomingville(1)
Подова лампа Hübsch 990914

610 лв

Подова лампа Hübsch 990914

Hübsch
Стояща лампа My Moon

2 342 лв

Стояща лампа My Moon

Seletti
  Стояща лампа My Moon

  2 342 лв

  Стояща лампа My Moon

  Seletti
Подова лампа Hübsch 890502

748 лв

Подова лампа Hübsch 890502

Hübsch
Стояща лампа Dou ратанова

1 154 лв

Стояща лампа Dou ратанова

Ferm Living
Подова лампа Hübsch 370411

404 лв

Подова лампа Hübsch 370411

Hübsch
Стояща лампа Peacock

1 529 лв

Стояща лампа Peacock

Seletti
  Стояща лампа Peacock

  1 529 лв

  Стояща лампа Peacock

  Seletti
Стояща лампа Demetra Professional LED 3000 K черна

1 175 лв

Стояща лампа Demetra Professional LED 3000 K черна

Artemide
Стояща лампа Design Lights Nanuk

268 лв

Стояща лампа Design Lights Nanuk

Mr Maria(1)
Стояща лампа Design Lights LIA

256 лв

Стояща лампа Design Lights LIA

Mr Maria(1)
Подова лампа Hübsch 991211

472 лв

Подова лампа Hübsch 991211

Hübsch
Led лампа Shopperglow

254 лв

Led лампа Shopperglow

Seletti
  Led лампа Shopperglow

  254 лв

  Led лампа Shopperglow

  Seletti
Показване:

Стоящите лампи функционират като допълнително осветление, най-често като зонално осветление. Те работят добре във всекидневната или спалнята, но нищо не ви пречи да ги поставите и в коридора или трапезарията. Разгледайте нашия богат избор от стоящи лампи!

Стоящи лампи - идеалното допълнение към вашия интериорен дизайн

Във Fabryka Form ще намерите богат избор от стоящи лампи, включително модели, които се отличават със семпла, минималистична форма, но също и лампи с кристали или други видове декорации, ретро лампи, лампи в стил "блясък", които идеално се вписват в интериори, изпълнени с разкош, богатство и лукс, или сурови индустриални лампи. сурови индустриални лампи. Видът на материала, използван за изработката на лампите, също съответства на стила. Модерните стоящи лампи за всекидневната са изработени от метал, хром или стъкло; индустриалните лампи са изработени от бетон, метал и стъкло; докато при лампите за блясък преобладават материали като метал, хром, кристали или птичи пера. За подови лампи се използват и редица други материали, като дърво или тъкани. Лампите се различават и по цвят. Подови лампи в черно, сребристо или бялоПодови лампи в черно, сребристо или бяло са само някои от наличните варианти.

Богатият избор на подови лампи, различаващи се по форма, материал и стил, е гаранция, че ще намерите идеалната лампа за вашия интериорен дизайн. Дизайнерската подова лампа е не само допълнителен източник на светлина, но и надежден начин за декориране на пространството и допълване на характера на стаята.

Подови лампи са практични, удобни за използване и възхитително декоративни. Те перфектно осветяват интериора на къщата, но Могат да се използват и за осветяване на градината или терасата. Ще намерите стоящи външни лампикоито могат да издържат и на най-тежките атмосферни условия.

Заслужават внимание и безжични лампикоито не се нуждаят от включване, така че винаги да имате такава лампа под ръка, независимо къде се намирате, без значение къде се намирате в момента. Това е много удобно и практично решение.

Стойка за лампа като допълнителен източник на светлина

Стойките са вид универсален допълнителен източник на светлина, които не само ефективно осветява пространството по ефективен начин, но и внася уютна, интимна атмосфера в интериора. Едно от най-големите предимства на стоящите лампи е тяхната мобилност и по този начин, възможността за удобно преместване и позициониране на лампата в зависимост от текущите нужди на обитателите.

Подовите лампи са практичен интериорен елемент, който в повечето модели модели ви позволяват оптимално да регулирате ъгъла на падане на светлинния източник и да го насочите към желаната част от помещението. Когато сте изправени пред избора на подова лампа, първото нещо, което трябва да вземете предвид, е функцията, която тя ще изпълнява в интериора, и следователно каква част от пространството трябва да осветява.

Например Подовите лампи с рамо дават възможност за свободно позициониране на източника на светлина, Това означава, че стоящата лампа Това решение е идеално за интериора, но и за частта от пространството, която искате да осветите. То е идеално за ъгъла за четене или за Такова решение е идеално за къта за четене или за работната зона, например точно до бюрото. Все пак е добре да поставите нощна лампа и настолна лампа на бюрото. нощна лампа и настолна лампаза осигуряване на допълнително осветление. Когато използвате настолна лампа за осветяване на кабинета си, също така е важно да изберете правилната крушка. В този случай най-добра е крушка със студена цветна температура, тъй като тя стимулира действието и подпомага концентрацията.

Стоящи лампи - идеалният избор за всеки интериор

Стоящата лампа за всекидневната или спалнята е отличен избор на като допълнителен източник на светлина.. В комбинация с подходящата аксесоари за лампи под формата на добре подбрани крушки подовите лампи ще ни позволят да създадем настроена, уютна атмосфера в интериора. Стоящата лампа за всекидневната е перфектно решение Стоящата лампа е идеална за осветяване на къта за четене или на зоната за отдих. Просто поставете удобно кресло или диван в близост до лампата. В спалнята, от друга страна, в зависимост от избора на подходящите обков и крушка, лампата, поставена до леглото, може да се използва като нощна лампа. В тези интериори, но също и в кабинета или коридора, стоящите лампи са идеалното допълнение към централното осветление..

Как да избера стояща лампа, която да съответства на интериорния дизайн?

Подови лампи трябва да се вписват в останалите елементи на дизайна. Например интериорите, декорирани в класически или колониален стил, са идеални за лампи със златни или сребърни обкови и масивни стъклени абажури. В спалня в английски или провансалски стил стояща лампа с текстилни абажур. Модерните лампи, от друга страна, са най-добрият избор за стаи, декорирани в минималистичен, скандинавски и модерен стил. Заслужава да се отбележи и дизайнерската таванска лампасъщо заслужава да се спомене, тъй като тя най-добре ще допълни интериора, вдъхновен от обзавеждането на стари фабрики.

Модерни, ретро или бляскави лампи, абажури, основи за лампиЛампи, абажури, основи за лампи и много други аксесоари - това е широката гама от осветителни елементи, които ще откриете във Fabryka Form. Модерните лампи за всекидневната или спалнята, както и стоящите лампи, издържани в различен стил, ще внесат източник на допълнителна светлина в жилището ви и в същото време ще представляват оригинална декорация на пространството.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки