Съхранение

462 продукта

Съхранявайте вещите си с главата, за да поддържате дома си чист и подреден. Правилното съхранение предпазва предметите от повреди, прах и забравяне. Във Form Factory ще намерите стилни и функционални кутии за съхранение, които ще се превърнат в декоративен елемент от интериора на дома ви. Заменете скучните картонени кутии с истински дизайн!

Можете да съхранявате не само в традиционните кутии. Ако искате да постигнете декоративен ефект, кошници за съхранение кошниците за съхранение са точно това нещо. Особено популярни са металните кошници. Металните кошници са особено популярни. От друга страна щайги могат да се използват за стари списания или албуми - предимството им е, че могат да се подреждат. Съхранявайте по-малки предмети в специални складове контейнери за съхранениекато например пластмасови и прозрачни - тогава можете да видите с един поглед какво сте сложили в тях.

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 8
НовиКошница за съхранение Kosta ратанова с капаче 34,5 см

106 лв

Кошница за съхранение Kosta ратанова с капаче 34,5 см

Bloomingville
НовиКошница за съхранение Peri с капаче 28 см

77 лв

Кошница за съхранение Peri с капаче 28 см

Bloomingville
2 бр.НовиКошници за съхранение Seerah 2 бр.

77 лв

Кошници за съхранение Seerah 2 бр.

Bloomingville
НовиКошница за съхранение Jooha с капаче 38 см

154 лв

Кошница за съхранение Jooha с капаче 38 см

Bloomingville
2 бр.НовиКонтейнери за съхранение Delina метални 2 бр.

268 лв

Контейнери за съхранение Delina метални 2 бр.

Bloomingville
2 бр.НовиКонтейнери за съхранение Floda 2 бр.

89 лв

Контейнери за съхранение Floda 2 бр.

House Doctor
2 бр.НовиКошници за съхранение Dinan 2 бр.

326 лв

Кошници за съхранение Dinan 2 бр.

Bloomingville
2 бр.НовиКошници за съхранение Pepita 2 бр.

241 лв

Кошници за съхранение Pepita 2 бр.

Bloomingville
2 бр.НовиКошници за съхранение Rime 2 бр.

210 лв

Кошници за съхранение Rime 2 бр.

Bloomingville
НовиКошница за съхранение Nessa от воден зюмбюл 27 см

35 лв

Кошница за съхранение Nessa от воден зюмбюл 27 см

Bloomingville
НовиСтойка за списания Monts

135 лв

Стойка за списания Monts

Bloomingville
НовиКошница за съхранение Save

24 лв

Кошница за съхранение Save

House Doctor
2 бр.НовиКошници за съхранение Meluna 2 бр.

193 лв

Кошници за съхранение Meluna 2 бр.

Bloomingville
2 бр.НовиКошници за съхранение Rachel 2 бр.

268 лв

Кошници за съхранение Rachel 2 бр.

Bloomingville
2 бр.НовиКонтейнери за съхранение Metal 2 бр.

356 лв

Контейнери за съхранение Metal 2 бр.

House Doctor
2 бр.НовиКошници за съхранение Clennie 2 бр.

90 лв

Кошници за съхранение Clennie 2 бр.

Bloomingville
2 бр.НовиКошници за съхранение Geet естествени 2 бр.

394 лв

Кошници за съхранение Geet естествени 2 бр.

House Doctor
2 бр.НовиКошници за съхранение Kell ратанови 2 бр.

71 лв

Кошници за съхранение Kell ратанови 2 бр.

Bloomingville
НовиСтойка за списания Olen

193 лв

Стойка за списания Olen

Bloomingville
2 бр.НовиКошници за съхранение Marnie 2 бр.

268 лв

Кошници за съхранение Marnie 2 бр.

Bloomingville
НовиКошница за съхранение Jaspar стенна

121 лв

Кошница за съхранение Jaspar стенна

Bloomingville
3 бр.НовиКошници за съхранение Otta 3 бр.

51 лв

Кошници за съхранение Otta 3 бр.

House Doctor
5 бр.НовиКошници за съхранение Toulon 5 бр.

77 лв

Кошници за съхранение Toulon 5 бр.

Bloomingville
Кошче Use от морска трева

52 лв

Кошче Use от морска трева

Nicolas Vahe(2)
Показване:

Съхранение

За да поддържате дома си подреден, е важно да помислите за правилното съхранение на всички предмети. За тази цел са необходими различни видове кутии. Кутииот които няма недостиг във фабриката за формуляри.

Кутии за съхранение - незаменими в дома ви!

Неорганизирани документи на бюрото, разхвърляни по пода играчки или компактдискове, които събират прах на рафта - не е нужно да се занимавате с тези проблеми у дома. Ние имаме декоративни кутии които не само ще ви направят майстори на организацията, но и ще украсят дома ви. Ние предлагаме както кръгли, квадратни и правоъгълни кутии, както и такива с нестандартни форми, като например такива, които приличат на звезда. Кръглата кутия или кутията с форма на звезда или кутии с формата на звезда могат да се използват като органайзери за съхраняване на бижута или сувенири от почивки. По-големи декоративна кутия Правоъгълна или квадратна, по-голямата декоративна кутия е идеална за място за съхранение на записи, детски играчки или дори обувки.. Картонени, метални или дървени кутии - за всеки има нещо! Предлагаме прозрачни кутии за да можете да видите какво има вътре с един поглед, както и непрозрачни цветни кутии. Розова, бяла, черна, червена или синя кутия - Широка гама от цветове ви очаква в нашия магазин.

Контейнери за съхранение- те правят всичко по-лесно

Изгубено зарядно устройство, ключове за кола или може би вечно търсеното дистанционно управление на телевизора - предметите от ежедневието могат да изчезнат от погледа ни, когато най-малко очакваме. За щастие, ние имаме решение.! Предлагаме контейнери за съхранение, които улесняват съхранението на предметите на определено място. В нашата гама преобладават Пластмасови контейнери, идеални за съхранение на кабели, дистанционни управления или офис аксесоари.. Ако обаче предпочитате да се снабдите с дървени или метални контейнери - също сте попаднали на правилното място. Висококачественият дървен контейнер е идеален за подарък за някой, който обича необичайни решения и джаджи за дома. И поразителните метални контейнери се препоръчват за използване в кухнятатъй като те са идеални за съхранение на насипни и сухи храни.

Кошници за съхранение - функционални и оригинални!

Ако търсите декоративни предмети за дома си, които няма просто да събират прах на рафта - нашите кошници за съхранение със сигурност ще ви свършат работа. Те не само са ще ви помогнат да организирате вещите сиТе не само ще ви помогнат да организирате вещите си, но и са идеални като декорация за интериори, декорирани в минималистичен, скандинавски или модерен стил.. Метална кошница улеснява съхранението на книгите, дрехите или любимите ви възглавници. плетена кошница Плетената кошница може да се използва като поставка за съдове или място за съхранение на дреболии. Голяма плетена кошница също е чудесен начин да създадете оригинална маса за вашата стая. - Всичко, което трябва да направите, е да я покриете със специален плот и сте готови! Можете да използвате плетената кошница и в кухнята или банята като органайзер за козметика или контейнери. Органайзер за козметика или контейнери за подправки.

За по-големи предмети - кутии за съхранение

Ако търсите изпитани начини да организирате вещите си, кутиите за съхранение, предлагани от Fabryka Form, могат да ви помогнат. Дървени щайги са идеални за за съхранение на джаджи "Направи си сам" в гаража или мазетоТе са идеални и за съхранение на сезонни плодове и зеленчуци или консерви от тях. Атрактивният дизайн и солидната изработка на щайгите им позволяват също така да заемат почетно място в коридора, дневната или детската стая. Дървен сандък може да се превърне в дом за вашите книги и вестниции в детската стая да влезе в ролята на тайно сандъче с най-големите съкровища на вашето мъниче.. Опакована с бутилки качествена бира , дървената щайга ще се превърне и в идеален подарък за ценител на тези напитки .

Стойките за вестници ще украсят всеки интериор

Обичате книгите и вестниците и не можете да си представите, че в дома ви няма място за тях? Тогава поставките за вестници са отговорът.! Ще намерите метални, текстилни и пластмасови поставки за вестницив широка гама от цветове. С богатия избор от форми и детайли, наличните от Fabryka Form органайзери за списания и книги ще зарадват тези, които предпочитат минималистичен, скандинавски или модерен стил. минималистичен, скандинавски или модерен стил.. Интерес предизвиква поставката, която може да се използва и като ваза, както и функционална маса с поставка за вестнициФ ункционалната маса с поставка за вестници също заслужава внимание, тъй като можете да се наслаждавате на любимите си четива с чаша кафе или чай.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки