Кошчета и торбички за боклук

212 продукта

Гамата от кошчета за боклук, представена във Factory Form, е изключително широка и съобразена с нуждите на различни потребители. Сред предлаганите кошчета има кошчета за отпадъци с педали, както и кошчета с обръщащ се капак, кошчета със свободно падащ капак, кошчета за сегрегация, самозагасящи се кошчета (идеални за офиси и обществени места) или кошчета за маса. Представените тук дизайни се предлагат в широка гама от размери и модели, както и в стилове, вариращи от класически и ретро до модерен и необработен. Кошчетата са изработени както от неръждаема стомана, така и от пластмаса и се предлагат в различни цветове, което доказва, че кошчето за отпадъци съвсем не е задължително да се крие в шкафовете! Вижте пълното описание

Показване:
1 от 4
НовиКошче за отпадъци в баня Decor Walther Classic 25 см хром

886 лв

Кошче за отпадъци в баня Decor Walther Classic 25 см хром

Decor Walther
Компостер Campo

88 лв

Компостер Campo

Joseph Joseph(3)
    Компостер Campo

    88 лв

    Компостер Campo

    Joseph Joseph(3)
Кошче Brabantia правоъгълно за монтиране в шкаф 10 л

71 лв

Кошче Brabantia правоъгълно за монтиране в шкаф 10 л

Brabantia(3)
Кошче за отпадъци Birillo

159 лв

Кошче за отпадъци Birillo

Alessi(9)
Показване:

Кой кош за отпадъци да изберете?

Изглежда, че изборът на подходящ кош за отпадъци е доста проста задача - нищо не може да бъде по-далеч от истината! Много хора не осъзнават колко много видове кофи за отпадъци има. Те трябва да бъдат умело съобразени с размера на кухнята и да се обърне внимание на използвания материал. Важно е също така удобството при използване и възможността за вграждане или окачване на кофите.

Има 3 основни вида кофи за отпадъци за кухни: кошове с педали, кошове с бутане и инфрачервени кошове. Най-разпространени са първите, които се отварят с помощта на педал, без да се налага кошчето да се докосва с ръка. При кошовете с педали капакът се спуска автоматично, а освен това можете да заключите пантите, за да го отворите за по-дълго време. Друг вид са кошовете с бутане. Те се характеризират с отваряне, отварят се с леко натискане и са оборудвани със система за безшумно затваряне. Кошниците с бутане са естетически издържани и лесни за почистване. Модерно решение е оборудването на кухните с инфрачервени кошници, които се отварят и затварят автоматично благодарение на вграден сензор.

Отделен тип са Кошници за разделно събиране на отпадъци. В модерната кухня можете да изберете вградени кошове за отпадъциВ една модерна кухня можете да изберете вградени кошове за отпадъци, кошове, които се поставят в чекмедже или кошове за отпадъци за кухненски шкафове. Препоръчително е също така да се осигурят подходящи торбички за отпадъци и филтри, които да абсорбират неприятните миризми.

Кошчетата за отпадъци най-често са изработени от метал (неръждаема стомана) или пластмаса (полипропилен). При избора на кошчета за боклук има още едно нещо, на което трябва да се обърне внимание, а именно естетиката. Това е особено важно за кошчетата за боклук за бани и стаи, когато тези кошчета обикновено са видими.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки