Еспресо машини, кафемашини и кафеварки

87 продукта

Йохан Себастиан Бах композира кантата в нейна чест. Ароматни фиданки са подарявани на велики европейски владетели. За него са написани хиляди хвалебствени слова. В продължение на векове то е било обичано от множество почитатели. Напитката на кралете и народа, приготвяна и консумирана по милиони начини. Кафе.

Само най-добрите машини за еспресо, кафемашини и кафеварки разкриват най-доброто в кафето. Защото приготвянето на кафе изисква добро оборудване, много търпение и поне малко познания. Най-взискателните любители на кафето ще оценят професионалната кафеварка. машина за еспресоПрофесионална кафемашина за еспресо: под налягане или за наливане. От друга страна, тези, които водят по-минималистичен живот, ще се задоволят с кафеварка, бутало или оригинална капкообразувател. За да се подчертае дълбокият вкус на черните зърна, кафене, за предпочитане италианската "мока".

Вижте пълното описание

Показване:
1 от 2
Кафемашина Ossidiana черен мат

157 лв

Кафемашина Ossidiana черен мат

Alessi(1)
Френска преса за кафе Theo

187 лв

Френска преса за кафе Theo

Stelton
Еспресо кафе машина Lumero налягане

544 лв

Еспресо кафе машина Lumero налягане

WMF
Еспресо машина KITCHENminis с кана

150 лв

Еспресо машина KITCHENminis с кана

WMF(1)
Френска преса Coffee Time

147 лв

Френска преса Coffee Time

WMF(2)
Френска преса за приготвяне на кафе или чай Segos

112 лв

Френска преса за приготвяне на кафе или чай Segos

Zack
Капкомер Sekki

56 лв

Капкомер Sekki

Ferm Living
  Капкомер Sekki

  56 лв

  Капкомер Sekki

  Ferm Living
Кафеварка Eva Solo

147 лв

Кафеварка Eva Solo

Eva Solo(1)
  Кафеварка Eva Solo

  147 лв

  Кафеварка Eva Solo

  Eva Solo(1)
Френска преса Nordic Kitchen

184 лв

Френска преса Nordic Kitchen

Eva Solo(1)
Кафеварка Paris Press с мелничка

251 лв

Кафеварка Paris Press с мелничка

Peugeot
Кафеварка Foster French Press

411 лв

Кафеварка Foster French Press

Stelton
Еспресо кафе машина D&G Blu Mediterraneo

2 721 лв

Еспресо кафе машина D&G Blu Mediterraneo

Smeg
Еспресо кафе машина Stelio Aroma

167 лв

Еспресо кафе машина Stelio Aroma

WMF
Филтър за кафе Stefano каменна керамика

71 лв

Филтър за кафе Stefano каменна керамика

Gefu
Кафеварка Brew-It 800 мл

87 лв

Кафеварка Brew-It 800 мл

Rig-Tig(1)
Капкомер Zwilling за кафе

54 лв

Капкомер Zwilling за кафе

Zwilling
Показване:

Пригответе вкусно кафе - за приятели, за семейството, за себе си

Как се приготвя кафе? Трудно е да се даде ясен отговор на този въпрос, тъй като има много начини за приготвяне на ароматната напитка. Капкова кафеварка, кафеварка под налягане или може би кафеварка с колба? Капкова кафеварка или може би кафеварка под налягане? С помощта на предложените от нас уреди за кафе ще приготвите вкусна напитка с наситен вкус и аромат.

Филтърна кафеварка, кафеварка под налягане или кафеварка с колба?

Какви са различните начини за приготвяне на кафе? Един от тях е приготвянето на кафе в машина за еспресо. С тази машина можете бързо да приготвите ароматна и силно вкусна напитка. Кой еспресо машина да изберете? Можем да изберем филтърна кафемашина, която е много лесна за използване. Всичко, което трябва да направите, е да изсипете смляното кафе във филтърния контейнер, да налеете водата и да натиснете съответния бутон. Водата се загрява, след което се разпределя в контейнера за кафе, откъдето бавно се просмуква в каната. Процесът на приготвяне на напитката в тази кафемашина е доста дълъг и може да отнеме до няколко минути. Този метод на приготвяне означава, че кафето съдържа повече кофеин, отколкото ако се използва кафемашина под налягане.

Популярен вид кафемашина е машината под налягане, която използва високо налягане за приготвяне на кафето. С помощта на специална помпа врящата вода се разпределя в контейнера за кафе и накрая в чаша или чаша. Сред тези видове кафемашини има и автоматични кафемашини. Тяхното най-голямо предимство е, че целият процес на приготвяне на кафе се извършва без наше участие. Това означава, че машината сама избира правилното количество кафе и вода, в резултат на което се получава напитка с отличен вкус и аромат. Вторият тип модели под налягане са полуавтоматичните кафемашини за еспресо, известни като кофички. Те се характеризират с това, че след всяко приготвяне на кафе ситото трябва да се извади с помощта на специална дръжка и да се отстрани останалата утайка. Заслужава да се спомене също така, че най-доброто кафе за машината е прясно, добро кафе на зърна, което трябва да бъде смляно непосредствено преди приготвянето.

Еспресо машините, предлагани от Form Factory, се различават по своите функции и начин на приготвяне на кафе, но всички те имат една обща черта. Това е високото качество на изработката и оригиналният дизайн. Една от предлаганите от нас кафемашини, поставена на плота в кухнята, ще се превърне в уникална украса на този интериор.

Приготвяне на кафе в кафеварка

Кафеварки Кафеварките са лесни за употреба устройства, които извличат максимален вкус и аромат от прясно смлените зърна. Предлагаме широка гама от кафеварки за приготвяне на важната напитка на пара, сред които можете да намерите кани за кафе и оборудване като бутални кафеварки и капкообразуватели. Дрипери.

Сред пивоварите най-популярна е буталната кафеваркаСред запарвачките най-популярна е буталната кафеварка, известна като френска преса, с която можете да приготвяте вкусно кафе бързо и лесно. Чудите се как да приготвите кафе в бутална кафеварка? По-лесно е, отколкото си мислите! На първо място, от контейнера за кафепремерете лъжица няколко кафени зърна и ги смелете в кафемелачката. Извадете буталото от машината и изсипете кафето в него. Налейте горещата вода, покрийте уреда за приготвяне на кафе с капак и го оставете настрана за около 3 минути. След изтичането на това време спуснете буталото с цедката, така че утайката да бъде притисната към дъното на машината. Кафето от буталната кафеварка вече е готово! Всичко, което трябва да направите, е да го изсипете в чаши и да се насладите на неговия ароматен и наситен вкус.

Друго заслужаващо внимание устройство е капкомерът за кафе за приготвяне на кафена напитка чрез заливане. Благодарение на този капкообразувател кафето има много вкусна и деликатна напитка, а осезаемите карамелени и орехови аромати на леко изпечените зърна му придават изключително богат и интересен вкус. За приготвянето на капково кафе ще ви е необходима специална кана с удължен чучур, който позволява да наливате вода на струя, и филтър за кафе. Капковото кафе е чудесна идея за добра напитка, приготвена в уюта на вашия дом. Трябва да я опитате!

Кафе, приготвено в кафемашина

Не се нуждаете от машина с високо налягане, за да приготвите ароматно и богато на вкус еспресо. Какви други начини има за приготвяне на кафе? На помощ идва кафемашината - независимо дали става дума за газов или индукционен котлон, или за електрическа кафеварка. Принцип на работа Италианско кафене се основава на налягането, създадено от високата температура в долната част на машината. Можем да избираме от следните кафемашини алуминиеви i стоманеникакто газови, така и индукционни, с различен дизайн, цветове и капацитет. Както газови, така и индукционни ще ви позволят да приготвите вкусно еспресо, на което можете да се насладите веднага, или да приготвите друг вид кафе на негова основа, като капучино или американо.

Как се използва кафемашина? Това не е сложно! Първо налейте вода в долния контейнер на машината, така че да достигне долния край на предпазния клапан. След това смелете зърната в кафемелачка мелница и мелничка и ги изсипете в сито, монтирано върху резервоара за вода. Кое е най-подходящото кафе за кафемашината? Можете да изберете всякакъв вид кафе, но е важно зърната да не са смлени твърде едро.Изравнете кафето, като леко почуквате цедката върху плота. Поставете горната част на кафемашината отгоре и внимателно завъртете горния контейнер в долния . Поставете кафемашината върху готварската печка и започнете да приготвяте кафето. Как се приготвя кафе в кафенето? Трябва да изчакате няколко минути, за да може врялата вода да набере налягане и да потече от долния контейнер в горната част на кафемашината. Веднага щом чуете звука на бълбукане, свалете кафемашината от горелката. Кафето от кафене готово!

Изберете добра кафемашина, кафеварка или пивоварна, за да се наслаждавате на вкуса на чудесно ароматно, сгряващо и стимулиращо кафе всеки ден.

Този уебсайт използва бисквитки, за да предоставя услуги и в съответствие с Политиката за бисквитки